Donna D'Errico

«Baywatch»-stjernen (51) sjokkerer

Det er snart 20 år siden «Baywatch»-eventyret tok slutt. Slik har det gått med stjernen.

BAYWATCH: Donna D'Errico spilte i den populære TV-serien i to sesonger, men det har vært stille fra henne i etterkant. Foto: NTB Scanpix
BAYWATCH: Donna D'Errico spilte i den populære TV-serien i to sesonger, men det har vært stille fra henne i etterkant. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdensberømte dramaserien «Baywatch» tok TV-seerne med storm etter at første episode ble sluppet for 30 år siden. Serien forble en suksess utover 90-tallet, før den aller siste episoden ble sendt i 2001, elleve sesonger senere.

Dramaserien fikk så sent som i 2017 en spillefilm basert på seg, og stjerner som David Hasselhoff (67) og Pamela Anderson (52) er ennå å se i rampelyset nesten 20 år senere.

En vi derimot ikke har sett like mye til, er Donna D'Errico (51), som sjarmerte gutter og jenter i senk gjennom rollen sin som Donna Marco.

- Hvordan er du 51?!?

Til tross for at D'Errico bare var å se i kultserien i to sesonger, markerte hun seg i hukommelsen til «Baywatch»-fansen.

I etterkant av serien har hun opprettholdt skuespillerkarrieren, men har ikke landet de store rollene. Senest tidligere i år var hun å se i en gjesterolle i situasjonskomedien «Brooklyn Nine-Nine», men heller ikke denne rollen var nok til å sette fyr på karrieren hennes igjen.

Noe som derimot ser ut til å ta fyr er Instagram-profilen hennes. 51-åringen har nemlig beholdt Baywatch-kroppen sin, til manges store forundring, og flere mener hun ikke ser et år eldre ut enn 25.

View this post on Instagram

Beach bound

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico) on

- Tid for stranden, skriver D'Errico til et nylig bikinibilde på sin egen Instagram.

Folk går amok i kommentarfeltet og roser den tidligere «Baywatch»-stjernen for kroppen hennes. Enkelte går så langt at de nekter å tro at hun er så gammel som hun gir seg ut for å være.

- Jeg så akkurat dette på TMZ. Hvordan er du 51?!? Hva er hudpleierutinen din? Du ser bedre ut enn mange 20-åringer, skriver en i kommentarfeltet.

- Hvordan er det mulig at du er så mye mer sexy nå enn for 20 år siden? Er du et romvesen? Og, kan jeg bli bortført? skriver en annen.

HOLDER SEG: Til tross for alderen mener folk at skuespilleren holder seg svært godt. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SEG: Til tross for alderen mener folk at skuespilleren holder seg svært godt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere Playboy-modell

I september er det altså hele 30 år siden livredderne inntok Los Angeles sine folkerike strender for å redde potensielle liv som sto i fare.

I anledning dette tok D'Errico på seg en variant av den berømte, røde badedrakten, og poserte freidig for et bilde.

51-åringen ser ut til å være godt vant med å eksponere kroppen sin for verden, da hun jevnlig publiserer lettkledde bilder av seg selv for sine 200 000 følgere.

Det er heller ingen hemmelighet at hun allerede i «Baywatch»-perioden var nødt til å være komfortabel halvnaken, da hun det meste av tiden bare var iført den ikoniske, dristige badedrakten. I sommer avslørte hun for øvrig på Instagram at hun fortsatt eier «Baywatch»-drakten sin.

BAYWATCH: Her er Donna avbildet med David Hasselhoff og Traci Bingham. Foto: NTB Scanpix
BAYWATCH: Her er Donna avbildet med David Hasselhoff og Traci Bingham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette var tilsynelatende ikke noe problem for skuespilleren, som også poserte selvsikkert for Playboy året før hun debuterte i serien. Hun var månedens såkalte Playmate i september 1995.

Holder seg godt

Det er ikke bare Donna D'Errico som har tatt på seg badedrakten i anledning seriens jubileum. Også Carmen Electra (47), som spilte Lani McKenzie i 1997 og 1998, har slengt seg på.

I samarbeid med In Touch Weekly poserte hun til et før/etter-bilde, som hun la ut på sin egen Instagram-profil. I likhet med tidligere kollega D'Errico imponerer også Electra etter alderen.

Hun har tidligere datet artistutvikleren Simon Cowell (59), men romansen var kort, til tross for at Cowell hadde fine ting å si om 47-åringen i etterkant av bruddet.

- Ja, jeg er nå en singel mann. Vi datet en stund og det var veldig gøy. Hun er jo en veldig søt dame, men jeg vil gjerne finne meg en fast kjæreste, fortalte han til The Sunday People, ifølge Daily Mail.

Begjært konkurs

Til tross for at stjernene har vært med i kanskje en av tidenes mest populære TV-serier, er det ikke slik at livet kun har bydd på rikdom og få bekymringer i etterkant.

I motsetning til David Hasselhoff og Pamela Anderson, som begge har en formue på over 100 millioner norske kroner, har det ikke gått like bra for andre.

Nicole Eggert (47), som spilte rollen som Summer Quinn, har bortimot druknet i gjeld. Skuespilleren er blitt begjært konkurs flere ganger, og har selv hevdet at hun hadde rundt 5000 kroner å leve på i måneden på det verste, ifølge Female First.

Vis mer

I dag ser det ut som at Eggert lever et mer eller mindre normalt liv i Los Angeles, i hvert fall hvis vi skal tro Instagram-profilen hennes. Hun publiserer gjevnlig bilder av datteren sin, samt tilbakeblikk til «Baywatch», slik også de andre skuespillerne ofte gjør.

Etter suksessen på 90-tallet har Eggert i likhet med andre kollegaer hatt en rekke småroller i filmer og TV-serier. Seneste film står oppført i 2014, ifølge hennes profil på IMDb.

Se dette innlegget på Instagram

#Spraytan can make a world of difference 😂

Et innlegg delt av Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

LES OGSÅ: - Ønsker å bli gravid igjen som 51-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer