POPULÆRE: Baywatch-jentene Yasmine Bleeth, Pamela Anderson og Alexandra Paul var superpopulære på 90-tallet. Men populariteten har ennå ikke forsvunnet helt. Foto: REX/FremantleMedia Ltd/All Over Press
POPULÆRE: Baywatch-jentene Yasmine Bleeth, Pamela Anderson og Alexandra Paul var superpopulære på 90-tallet. Men populariteten har ennå ikke forsvunnet helt. Foto: REX/FremantleMedia Ltd/All Over PressVis mer

«Baywatch»-stjerne truet av gal fan

- Hun ventet i parkeringshuset og grep tak i henne.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Baywatch»-stjernen Alexandra Paul (50) har gått rettens vei for å få besøksforbud mot en gal kvinne, som angivelig skal ha fulgt etter henne i lang tid.

Ifølge nettstedet TMZ.com skal Paul ha anmeldt en tysk statsborger som heter Nicole Albrecht, som ikke vil la henne være i fred.

«Albrecht fulgte Paul inn på et bad i svømmehallen hennes i Pacific Palisades, og fulgte etter henne under en fottur», heter det i rettsdokumentene.

Det var imidlertid ikke den mest skremmende opplevelsen.

«Albrecht ventet på Paul i parkeringshuset ved treningssenteret hennes og grep tak i henne, helt til bestyreren fikk det med seg og brøt inn».

I «Baywatch» spilte Paul rollen som Stephanie Holden.

LES OGSÅ: Pamela Anderson i skatteproblemer