- «Baywatch»-Kelly kan ikke måle seg med Pamela

Leonardo DiCaprios eks-kjæreste sliter med å overbevise «Baywatch»-fansen etter debuten i den berømte badedrakten.

I SAMME SKO: Den vakre modellen Kelly Rohrback spiller rollen som C J Parker i den nye «Baywatch»-filmen. Den samme rollen hadde Pamela Anderson i 90-tallsserien.  Foto: NTB scanpix
I SAMME SKO: Den vakre modellen Kelly Rohrback spiller rollen som C J Parker i den nye «Baywatch»-filmen. Den samme rollen hadde Pamela Anderson i 90-tallsserien. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For kort tid siden ble det kjent at den populære TV-serien «Baywatch», som gikk på skjermen i over ti år, blir til spillefilm. 

Innspillingen av filmen er allerede godt i gang i Florida, der blant andre Dwayne «The Rock» Johnson (43), Zac Efron (28) og Leonardo DiCaprios ekskjæreste Kelly Rohrbach (26) spiller noen av hovedrollene.

Den sistnevnte skjønnheten, som til vanlig også er modell, spiller rollen som badevakten C. J. Parker. Den samme rollen spilte Pamela Anderson (48) i den kjente 90-tallsserien. 

Saken fortsetter under bildet. 

FLOTT: Kelly Rohrbach spiller rollen som den vakre badevakten C. J. Parker i den nye spillefilmen.  Foto: Splash News
FLOTT: Kelly Rohrbach spiller rollen som den vakre badevakten C. J. Parker i den nye spillefilmen. Foto: Splash News Vis mer

Det finnes imidlertid forskjellige meninger om at Andersons rollefigur ikke skal spilles av Pamela selv i nye spillefilmen. I en artikkel på Daily Mail er det flere som velger å ytre sine meninger om saken. 

- Kelly kan ikke måle seg med Pamela, skriver brukeren «Love and Peace» i kommentarfeltet.

- Pamela var i en annen klasse. Hun hadde noe virkelig spesielt. På den tiden var det virkelig ingen heitere enn Pamela. Denne jenta er bare ikke på samme nivå, skriver brukeren som kaller seg «Solange».

- Pamela så helt fantastisk ut. Ingen vil noensinne slå henne, skriver en tredje bruker som kaller seg «Sxnxh97».

Saken fortsetter under bildet. 

SPENNING: Det er fullt i gang med innspillingen av den kommende filmen. Ifølge Daily Mail kommer filmen ut i 2017.  Foto: NTB scanpix
SPENNING: Det er fullt i gang med innspillingen av den kommende filmen. Ifølge Daily Mail kommer filmen ut i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Liker mamma best

Pamela Anderson har heller ikke lagt skjul på at hun har blandede følelser for den kommende «Baywatch»-filmen. 

- Jeg hadde aldri trodd at den ville bli laget. Det får meg til å føle meg gammel, innrømmet hun nylig til E!Online. 

Pamelas sønn Brandon Lee (19) har også avslørt at han ikke er i tvil om hvem av de to han synes passer best til rollen som den hotte badevakten.

- Jeg liker Kelly, men ingen er som mamma, sa 19-åringen til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet. 

STOR SUKSESS: «Baywatch» var på 90-tallet en av verdens mest populære TV-serier. Foto: Mary Evans Picture
STOR SUKSESS: «Baywatch» var på 90-tallet en av verdens mest populære TV-serier. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

Gjør comeback

Noe «Baywatch» er best kjent for er de ikoniske røde badedraktene og shortsene rollefigurene spradet rundt i på stranden. Anderson har tidligere røpet at hun beholdt den sexy badedrakten fra innspillingen av TV-serien.

- Jeg har den røde Baywatch-badedrakta i safen min. Jeg tar den på innimellom, hopper inn i dusjen og redder kjæresten min. Jeg har hatt noen virkelig gode stunder i den drakta, uttalte hun til ELLE i 2009.

Den vakre blondinen har ikke gitt noen tegn til at hun kommer til å spille i den nye filmen, men det ble nylig kjent at David Hasselhoff (63), som spilte rollen som Mitch Buchannon, har en rolle i filmen. 

Det er foreløpig ukjent hvilken rolle Hasselhoff skal spille, ettersom «The Rock» skal spille rollen som Mitch i den kommende kinofilmen. 

FØR: David Hasselhoff spilte rollen som Mitch Buchannon, mens Pamela Anderson ble verdenskjent som C.J. Parker. Foto: THE BAYWATCH COMPANY / Album
FØR: David Hasselhoff spilte rollen som Mitch Buchannon, mens Pamela Anderson ble verdenskjent som C.J. Parker. Foto: THE BAYWATCH COMPANY / Album Vis mer

LES OGSÅ: Hasselhoff gjør comeback i «Baywatch»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer