<strong>DØD:</strong> Jay Benedict er gått bort, 68 år gammel. Foto: NTB Scanpix
DØD: Jay Benedict er gått bort, 68 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Coronaviruset:

«Batman»-skuespiller død av corona

Jay Benedict gikk bort lørdag.

Publisert

Mandag ettermiddag melder Sky News at «Batman»-skuespiller Jay Benedict er død. Den amerikanske skuespilleren ble 68 år gammel, og gikk bort som følge av komplikasjoner med coronaviruset lørdag 4. april.

«Det er med dyp sorg vi må kunngjøre at Jay gikk bort 4. april på grunn av komplikasjoner som følge av en Covid-19-infeksjon», heter det i en pressemelding på stjernas nettsider.

Benedicts management, TCG Artist Management, har også bekreftet stjernas bortgang:

«Det er med stor sorg vi kunngjør bortgangen til vår kjære klient Jay Benedict, som i ettermiddag tapte kampen mot Covid-19. Våre tanker går til familien hans».

Skuespilleren etterlater seg kona Phoebe Scholfield og deres felles sønner Leopold og Freddie Benedict. Stjerna har også en datter fra et tidligere ekteskap.

Benedict har medvirket i en rekke filmer og tv-serier, blant andre Batman-filmen «The Dark Knight Rises» fra 2012, «Aliens» og «Emmerdale».

SUKSESS: Jay Benedict og Kathy Glover i den britiske såpeoperaen «Emmerdale» fra Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Jay Benedict og Kathy Glover i den britiske såpeoperaen «Emmerdale» fra Foto: NTB Scanpix Vis mer

Komplikasjoner

Bare et par dager før skuespillerens bortgang, ble det kjent at også den prisvinnende låtskriveren og musikeren Adam Schlesinger, best kjent fra rockebandet Fountains of Wayne, hadde gått bort som følge av komplikasjoner med coronaviruset. Schlesinger ble 52 år gammel.

Bandets advokat bekrefter dødsfallet i en uttalelse.

«Som mange av dere er klar over, var Adam lagt inn på sykehus med Covid-19, og selv om han hadde gjort noen små forbedringer de siste dagene, var Adams tilstand kritisk, og han kunne til slutt ikke komme seg etter komplikasjoner med Covid-19».

«Han var virkelig et talent, og enda mer en kjærlig og hengiven far, sønn og venn. Vi er veldig lei oss for å videreformidle dette tapet», het det videre.

Døde på sykehuset

Også den Grammy-vinnende jazzmusikeren Wallace Roney (59) er død som følge av coronaviruset.

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

Roney døde på sykehuset St. Joseph`s University Medical Center i New Jersey forrige uke etter å ha blitt innlagt uka før.

- Jeg må dessverre bekrefte at den ikoniske trompetisten og jazzlegende Wallace Roney gikk bort på grunn av komplikasjoner med covid-19 i morges rett før middag, bekreftet hans publisist Lydia Liebman i en uttalelse, ifølge CNN.

- Å jobbe med Wallace var og vil forbi et av de største privilegiene i livet mitt. Det var en ære å representere ham og å være en del av hans musikalske verden. Jeg kan ikke engang begynne å uttrykke hvor mye jeg vil savne ham og musikken hans, fortsatte hun.

Roney vant en Grammy i 1994 for albumet «A Tribute To Miles». Han ble også nominert til en annen Grammy-pris i 1997.

- Viruset ledet til dødsfallet

Den amerikanske filmstjerna Mark Blum, kjent fra blant annet «Crocodile Dundee», «Desperately Seeking Susan» og Netflix-serien «You», gikk bort i slutten av mars, 69 år gammel. Det bekreftet representantene hans overfor The Independent.

I likhet med flere døde han som følge av komplikasjoner med coronaviruset. Det er ikke kjent når han ble smittet, eller om han hadde noen underliggende helseproblemer, men det bekreftes altså at det var viruset som ledet til dødsfallet.

KLAPPER: Barna til Kate og William klapper for helsepersonell på grunn av corona-situasjonen. Vis mer

LES OGSÅ: Pink: - Det ble veldig, veldig skummelt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer