Coronaviruset:

«Batman»-skuespiller død av corona

Jay Benedict gikk bort lørdag.

DØD: Jay Benedict er gått bort, 68 år gammel. Foto: NTB Scanpix
DØD: Jay Benedict er gått bort, 68 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mandag ettermiddag melder Sky News at «Batman»-skuespiller Jay Benedict er død. Den amerikanske skuespilleren ble 68 år gammel, og gikk bort som følge av komplikasjoner med coronaviruset lørdag 4. april.

«Det er med dyp sorg vi må kunngjøre at Jay gikk bort 4. april på grunn av komplikasjoner som følge av en Covid-19-infeksjon», heter det i en pressemelding på stjernas nettsider.

Benedicts management, TCG Artist Management, har også bekreftet stjernas bortgang:

«Det er med stor sorg vi kunngjør bortgangen til vår kjære klient Jay Benedict, som i ettermiddag tapte kampen mot Covid-19. Våre tanker går til familien hans».

Skuespilleren etterlater seg kona Phoebe Scholfield og deres felles sønner Leopold og Freddie Benedict. Stjerna har også en datter fra et tidligere ekteskap.

Benedict har medvirket i en rekke filmer og tv-serier, blant andre Batman-filmen «The Dark Knight Rises» fra 2012, «Aliens» og «Emmerdale».

Komplikasjoner

Bare et par dager før skuespillerens bortgang, ble det kjent at også den prisvinnende låtskriveren og musikeren Adam Schlesinger, best kjent fra rockebandet Fountains of Wayne, hadde gått bort som følge av komplikasjoner med coronaviruset. Schlesinger ble 52 år gammel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer