-Basshunter på sex-bilder

Han laget sommerens landeplage. Nå er han selv plaget.

FAKSIMILE: Svensk Aftonbladet forteller om sex-bildene som nå sirkulerer på internett. Foto: Faksimile Aftonbladet.se
FAKSIMILE: Svensk Aftonbladet forteller om sex-bildene som nå sirkulerer på internett. Foto: Faksimile Aftonbladet.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jonas Altberg, bedre kjente som "Basshunter" ble kjendis over natten da han la ut "Boten Anna" på internett tidligere i år. På rekordtid ble hans poplåt en av de mest spilte både i Sverige og Norge.

Nå er han også hot, men på en langt mindre hyggelig måte. Noen har lagt ut sex-bilder på nettet som skal forestille Altberg og en ukjent kvinne i svært intime situasjoner, skriver aftonbladet.se.

21-åringens manager liker ikke saken:

- Dette er gamle bilder, noe som hente for flere år siden. Jeg synes det er veldig vondt at noen legger ut slike bilder uten å tenke på konsekvensene. Dette rammer jo flere enn bare Jonas, sier Henrik Uhlman.


LES MER: Basshunter overfalt av nakne damer!


Allerede i sommer sirkulerte det intime bilder på nettet som skulle forestille  "Basshunter". Da hevdet svensken at det var feik.

Nå vil Jonas Altberg selv ikke kommentere bildene.

- Han synes dette bare er vondt, sier manageren..


LES MER: Idol-Tone raser mot puppebilder på nett!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer