<strong>ENDELIG FRIKJENT:</strong> Jonas «Basshunter» Altberg kunne trekke et lettelsens sukk, etter at han ble frikjent for anklagene mot ham. Her er han avbildet da han var med i Celebrity Big Brother i England.  Foto: Stella Pictures
ENDELIG FRIKJENT: Jonas «Basshunter» Altberg kunne trekke et lettelsens sukk, etter at han ble frikjent for anklagene mot ham. Her er han avbildet da han var med i Celebrity Big Brother i England. Foto: Stella Pictures Vis mer

Basshunter frikjent i sexsaken

- Det er føles kjempebra, sier Jonas «Basshunter» Altberg.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske artisten Jonas «Basshunter» Altberg har kjempet en lang kamp i rettsvesenet etter at to kvinner i Skottland saksøkte han for seksuell trakassering.

Men dommeren festet ingen lit til vitnemålet fra de to kvinnene, og frikjente den svenske stjernen bak sangen «Boten Anna».

- Det føles kjempebra, sier Altberg til Aftonbladet, før han hopper inn i en bil og reiser fra rettslokalet.

I dommen heter det at:

- Deres vitnemål var fult av motsigelser. De gangene vitnemålene stemte overens antar jeg at de har pratet sammen før de tok kontakt med politiet.

De to 19 år gamle jentene Mary og Matilda anmeldte svensken for seksuell trakassering etter en konsert på en nattklubb i den skotske byen Kircaldy i desember. Jentene hevdet at Altberg dyttet dem mot sitt underliv og også blottet den ene kvinnens underliv ved å fjerne hennes truser.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har brukt 240 000 på sexsøksmål

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer