Basshunter anklaget for to sex-overgrep

- Jonas var sjokkert, og har ingen som helst anelse om hva dette handler om.

ANMELDT: - Han skrev autografer på en nattklubb og traff hundrevis av personer på 30 minutter. Nå har noen  politianmeldt ham, men vi vet ingenting om hva anklagene handler om, sier Basshunters agent, Henrik Uhlman. Her er Jonas «Basshunter» Altberg  Foto: Stella Pictures
ANMELDT: - Han skrev autografer på en nattklubb og traff hundrevis av personer på 30 minutter. Nå har noen politianmeldt ham, men vi vet ingenting om hva anklagene handler om, sier Basshunters agent, Henrik Uhlman. Her er Jonas «Basshunter» Altberg Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den svenske artisten Jonas «Basshunter» Altberg (25) har blitt stor kjendis i Storbritannia blant annet takket være sine musikkvideoer med Aylar. Han har også medvirket i kjendisversjonen av «Big Brother», i tillegg til at han har hatt flere av sine hitlåter på listene. Blant annet lå han på førsteplass med låta «Now You're Gone».

Nå er han anklaget for seksuelle overgrep mot to britiske kvinner, som befant seg i salen under en av hans opptredener - på nattklubben Kitty's i Kirkcaldy fredag kveld, skriver Expressen.

Artistens agent, Henrik Uhlman, stiller seg helt uforstående til anklagene.

- Han skrev autografer på en nattklubb og traff hundrevis av personer på 30 minutter. Nå har noen politianmeldt ham, men vi vet ingenting om hva anklagene handler om. Vi vet heller ikke hvem som har anmeldt ham. Jonas var sjokkert, og har ingen som helst anelse om hva dette handler om, sier Uhlman til den svenske avisen.

Ifølge agenten kommer ikke anmeldelsen etter noe som skjedde på nattklubben senere på kvelden.

- Nei, slik vi forstår det handler det om noe som skjedde under signeringen. Jonas synes dette er dritkjipt. Det er det siste han - en ung, kjekk mann trenger, sier han.

I januar må Basshunter møte i en domstol i Skottland, der han skal møte anklagerne ansikt til ansikt.

En talsmann for det skotske politiet bekrefter opplysningene Expressen sitter på.

- Politiet kan bekrefte at en 25 år gammel mann ha blitt pågrepet for det påståtte lovbruddet som skal ha blitt begått på Kitty's, Hunter Street, Kirkcaldy. Om en stund må han møte i Kirkcaldy Sheriff Court, opplyser talspersonen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her får Basshunter henne til å gråte