NORGESVENN: Her står Barry Manilow på scenen i Oslo Spektrum, sammen med den svenske artisten Robyn, under Nobel fredspris  i 2010.  Foto: Afp
NORGESVENN: Her står Barry Manilow på scenen i Oslo Spektrum, sammen med den svenske artisten Robyn, under Nobel fredspris i 2010. Foto: AfpVis mer

Barry Manilow giftet seg med manageren

- Han fryktet at fansen ikke ville godta at han er homofil.

SEOGHØR.NO: Popartisten Barry Manilow (71) har i over 40 år gjort stor suksess verden rundt med låter som «Mandy» og «Copacabana».

Sangeren har alltid vernet godt om privatlivet sitt, og nå melder flere amerikanske nettsteder at han har giftet seg i hemmelighet med sin mangeårige manager Garry Kief (66).

Bryllupet stod allerede i april i fjor, og den private seremonien ble holdt i Palm Springs i California med rundt 30 gjester som trodde at de var samlet til en lunsj.

- Det var en overraskelse, sier en kilde til People.com.

- Barry har levd et veldig hemmelig liv og derfor var det naturlig at bryllupet ble holdt på samme måte. Barry og Garry fortalte ingen av gjestene hva anledningen for sammenkomsten var på forhånd, forteller en venn av dem til National Enquirer.

Saken fortsetter under bildene.

FORLOVEREN: Barry Manilow og skuespilleren Suzanne Somers har vært venner i en årrekke. Her er de sammen på den røde løperen i 2005. Foto: Ap
FORLOVEREN: Barry Manilow og skuespilleren Suzanne Somers har vært venner i en årrekke. Her er de sammen på den røde løperen i 2005. Foto: Ap Vis mer

Kjærester i over 30 år

Duoen har heller ikke gjort unna papirarbeidet for å formalisere partnerskapet - dette i frykt for at nyheten skulle lekke i media.

- Barry fryktet at fansen ikke ville godta at han er homofil, selv om mange i virkeligheten har mistenkt dette lenge, og de fleste bryr seg ikke. De ville vært glade på hans vegne, sier kilden til nettstedet.

Manilows nære venn og nabo, Hollywood-stjernen Suzanne Somers (68), var en av parets forlovere.

- Det var en vakker vielse som stod i stil deres over 30 år lange kjærlighetsforhold, sier kilden.

Garry har tidligere vært gift med en kvinne og har en voksen datter.

LES OGSÅ: Barry Manilow fryktet han måtte tilbringe resten av livet i rullestol

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.