<strong>GODT LIKT:</strong> - Jeg synes Fabian begynner å se litt sliten ut, men han tar det med et smil om munnen, sier barna i «Kjendisbarnevakten» Simen (11), Didrik (7), Sara (12) og Erika (8) om Oslo-ordfører Fabian Stang. Foto: Christine Heim/NRK
GODT LIKT: - Jeg synes Fabian begynner å se litt sliten ut, men han tar det med et smil om munnen, sier barna i «Kjendisbarnevakten» Simen (11), Didrik (7), Sara (12) og Erika (8) om Oslo-ordfører Fabian Stang. Foto: Christine Heim/NRK Vis mer

Barnslig moro

Men noen Supernanny, er dette definitivt ikke...

Publisert
Sist oppdatert
«ER DET STATSMINISTER’N?», «Jeg trodde han het Frank, jeg?» slik lyder to av åpningsreplikkene i NRKs «Kjendisbarnevakten», når fire barn fra 7 til 12 år får se bilde av sin barnevakt for ett døgn, Oslo-ordfører Fabian Stang.

SJU KJENDISER SKAL nemlig de neste ukene kjempe om å bli den beste barnevakten, men det er ikke akkurat Supernanny-oppførsel de står overfor. Isteden er det fire nysgjerrige sjarmtroll, de skal ta seg av.

FABIAN STANG KOMMER godt ut av det med sin like gutteaktige sjarme i behold, og får vist fram byen sin, leiligheten sin og et kjøleskap som tatt ut av en eventyrbok. At han går på en budsjettsmell i matbutikken som prosentvis kan måle seg med overskridelsene i Holmenkollbakken, tar han bare med et smil.

NOEN SMÅARTIG
«fra barnemunn»-kommentarer i kombinasjon med å få se hvordan ordføreren har det hjemme og et litt nærere inntrykk av kjendisbarnevakten er beholdningen i dette programmet.

HER ER DET INGEN
tips og triks, ingen umulig oppførsel og alt er egentlig bare ganske uskyldig og lett fordøyelig.

HVA MENINGEN med programmet egentlig er, det er ikke like lett å skjønne. Kanskje er det egentlig bare en godt kamuflert «hjemme-hos»-reportasje, for noe barneoppdragingsprogram er det definitivt ikke…

«Kjendisbarnevakten» sendes på NRK 1 mandager klokka 20.15. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Støvete nysatsning


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer