- Barnevernet utvider etterforskningen mot Brad Pitt

Angelina Jolie og barna dras ytterligere inn i saken.

SKAL HA VÆRT VOLDELIG: Ifølge Angelinas anklager skal Brad ha vært voldelig mot ett av barna på deres privatfly. Her er eks-paret sammen med alle deres seks barn.  Foto: Polaris
SKAL HA VÆRT VOLDELIG: Ifølge Angelinas anklager skal Brad ha vært voldelig mot ett av barna på deres privatfly. Her er eks-paret sammen med alle deres seks barn. Foto: Polaris Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av september sprakk nyheten om at Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) skilles etter to år som ektepar.

Bruddet skjedde etter at myndighetene fikk en bekymringsmelding om at Brad skal ha drukket seg full. Episoden skal ha skjedd mens han var sammen med Angelina og flere av parets seks barn i deres privatfly.

I løpet av flyturen skal Brad ha blitt så sint at han skrek mot barna og også tok tak i ett av dem fysisk, ifølge People.

Utvider etterforskningen

Nå melder TMZ at det lokale barnevernets etterforskning av saken utvides ytterligere. Nå skal hele familien etterforskes - også Angelina.

- Gjennom ulike intervjuer med flere familiemedlemmer har DCFS (Department of Children and Family Services) nå utvidet etterforskningen av hendelsen på deres privatfly, og andre påståtte hendelser. Det er snakk om noen hendelser mellom Brad og Angelina som i hvert fall ett av de seks barna har sett, forteller TMZ sin kilde.

18. oktober skal Angelina dessuten ha fått besøk av to FBI-agenter som hun snakket med i et fire timer langt avhør:

- Agentene ville ha en detaljert beskrivelse av alt som skjedde fra flyet lettet til det landet, sier en kilde til Us Weekly.

Angelina har tidligere fortalte via sin talsperson til UsWeekly.com at hun valgte å gjøre det slutt fordi «det er det beste for familien».

Paret har barna Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8) sammen.

Saken fortsetter under bildet.

SKILLES: Etter flere år sammen går nå Brad Pitt og Angelina Jolie hvert til sitt, men skilsmissen er langt i fra problemfri. Foto: Pa Photos
SKILLES: Etter flere år sammen går nå Brad Pitt og Angelina Jolie hvert til sitt, men skilsmissen er langt i fra problemfri. Foto: Pa Photos Vis mer

Ble rasende mens han var beruset

Kilder TMZ har pratet med hevder det var noen i flyet eller på flyplassen hvor familien landet, som først varslet barnevernet. De koblet rutinemessig inn det lokale politiet.

Hverken Brad eller Angelina har foreløpig kommentert de siste påstandene.

En kilde nær Brad skal imidlertid ha sagt til TMZ at Brad ikke har gjort noe galt.

- Han tar anklagene alvorlig og sier han aldri har mishandlet barna. Det er trist at folk prøver å sette ham i verst mulig lys.

Krangler om barna

Da det ble kjent at Angelina Jolie hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen, kom det samtidig frem at hun har søkt om omsorgsrett for alle de seks barna.

Ifølge TMZ skal Jolie ikke ha vært fornøyd med måten Pitt oppdro barna deres på. «Fury»-stjernen skal angivelig ha hatt problemer med rus og med å styre temperamentet sitt.

Noen dager senere meldte TMZ at Brad Pitt kommer til å kjempe for å få delt omsorgsrett for barna.

- Det er ingen sjanse for at han vil la Angelina få omsorgsretten alene. Han vil gjerne la Angelina ta del i oppdragelsen, men vil ikke la henne knuse ham, sier en kilde til nettsiden TMZ.

Saken fortsetter under bildet.

GLAD I BARNA: Brad er glad i barna sine, og er utrolig lei seg for det han nå går gjennom i offentlighetens lys.  Foto: Polaris
GLAD I BARNA: Brad er glad i barna sine, og er utrolig lei seg for det han nå går gjennom i offentlighetens lys. Foto: Polaris Vis mer

Brad og barna gråt

Brad har til nå fått møte sine barn under oppsyn av barnevernet. Det fortalte en kilde til In Touch, ifølge nettstedet Hollywood Life.

Det første møtet etter bruddet skal ha vært preget av tårer.

- Det var et svært følelsesladet møte, og Brad gråt nesten hele tiden, fortalte kilden til magasinet.

- Brad hadde tårevåte øyne under hele møtet, men prøvde å holde dem tilbake for barnas skyld. Han ønsket ikke at de skulle se ham gråte.

Møtet skal ha vart i omtrent 90 minutter. Brad og barna tegnet tegninger, lekte og pratet sammen da endelig møttes igjen, ifølge kilden. 

For Vivienne (8) og Zahara (11) ble møtet ekstra sterkt. De skal begge ha grått og spurt pappa Brad om når de kunne dra hjem sammen med ham. Han sa at det skulle skje snart.

Ifølge kilden til TMZ har noen av barna også problemer med Brad. De vil visst nok ikke være rundt han fordi de er redde for han. Kilden forteller også at sønnen Maddox hadde et møte med pappaen sin forrige uke, men at det endte raskt. 

- Han ville ikke være der, avslutter kilden.

LES OGSÅ: Overrasket ektemannen på 40-årsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer