- Barnevernet utvider etterforskningen mot Brad Pitt

Angelina Jolie og barna dras ytterligere inn i saken.

SKAL HA VÆRT VOLDELIG: Ifølge Angelinas anklager skal Brad ha vært voldelig mot ett av barna på deres privatfly. Her er eks-paret sammen med alle deres seks barn.  Foto: Polaris
SKAL HA VÆRT VOLDELIG: Ifølge Angelinas anklager skal Brad ha vært voldelig mot ett av barna på deres privatfly. Her er eks-paret sammen med alle deres seks barn. Foto: Polaris Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av september sprakk nyheten om at Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) skilles etter to år som ektepar.

Bruddet skjedde etter at myndighetene fikk en bekymringsmelding om at Brad skal ha drukket seg full. Episoden skal ha skjedd mens han var sammen med Angelina og flere av parets seks barn i deres privatfly.

I løpet av flyturen skal Brad ha blitt så sint at han skrek mot barna og også tok tak i ett av dem fysisk, ifølge People.

Utvider etterforskningen

Nå melder TMZ at det lokale barnevernets etterforskning av saken utvides ytterligere. Nå skal hele familien etterforskes - også Angelina.

- Gjennom ulike intervjuer med flere familiemedlemmer har DCFS (Department of Children and Family Services) nå utvidet etterforskningen av hendelsen på deres privatfly, og andre påståtte hendelser. Det er snakk om noen hendelser mellom Brad og Angelina som i hvert fall ett av de seks barna har sett, forteller TMZ sin kilde.

18. oktober skal Angelina dessuten ha fått besøk av to FBI-agenter som hun snakket med i et fire timer langt avhør:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer