Barnevernet truer Britney

Britney Spears må forklare seg for barnevernet. Hun kjørte bil - med sønnen usikret på fanget.

JAGET VILT: Britney hevder at hun ble jaget av paparazzi-fotografer og at det var derfor hun kjørte med sønnen usikret på fanget. Foto: All Over Press
JAGET VILT: Britney hevder at hun ble jaget av paparazzi-fotografer og at det var derfor hun kjørte med sønnen usikret på fanget. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Livsfarlig bak rattet!


Britney Spears (24) ble fotografert mens hun kjørte av sted - med sønnen Sean Preston på fanget. Han satt helt usikret bak rattet, mens mamma kjørte gjennom Malibu nord for Los Angeles.


Nå vil barnevernet i Los Angeles etterforske Britney. Politiet har allerede uttalt seg svært negativt om episoden.


- Det er ulovlig i California å kjøre med usikrede barn i bilen. De skal sitte i godkjent barnesete, og boten som venter er på 2000 kroner, sier polititjenestemann Mark Winn i Malibu.


Han oppsøkte Britney i hennes hjem tirsdag ettermiddag, og foretok et avhør av pop-stjernen. Han mener bildene er meget gode bevis, og at Spears ikke slipper unna bot. Nå overlater han saken til barnevernet.


Los Angeles County Department of Children and Family Services har ikke kommentert saken.


Britney går i forsvar. Hun sier at hun kjørte med Sean Preston på fanget fordi hun ble jaget av fotografer, og følte seg truet. Opptrinnet skjedde mens Britney tok seg en kaffepause. Da det dukket opp fotografer tok hun med seg sønnen ut i bilen og spant av sted. Hun tok seg ikke tid til å feste sønnen forsvarlig i barnesetet bak.


Bildebyrået som har tatt pop-prinsessen på fersken benekter at det var en truende situasjon. Sjefen i X17 sier at det var en rolig og avslappet atmosfære, og at Britney på ingen måte var jaget. Han er overrasket over at hun valgte å kjøre i vei, og sette sønnens liv i fare.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer