Barnevernet nekter å droppe Mariah-saken

Vil etterforske Mariah Carey i minst en uke til.

ETTERFORSKES FORTSATT: Det amerikanske barnevernet hevder de ikke har funnet noe å sette fingeren på, men vil fortsatt ikke stoppe etterforskningen av Nick Cannon og Mariah Carey.  Foto: All Over Press
ETTERFORSKES FORTSATT: Det amerikanske barnevernet hevder de ikke har funnet noe å sette fingeren på, men vil fortsatt ikke stoppe etterforskningen av Nick Cannon og Mariah Carey. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mariah Carey og ektemannen Nick Cannon fikk babydrømmen oppfylt da de 30. april ble foreldre til tvillingene Monroe og Moroccan Scott.

Men drømmen utviklet seg raskt til et mareritt, etter at det amerikanske barnevernet møtte opp på sykehuset etter å ha mottatt en bekymringsmelding fra en ukjent tipser.

Nå hevder en kilde med kjennskap til saken at barnevernet foreløpig ikke har funnet grunn til å mistenke Carey for noe galt, men likevel vil de ikke avbryte etterforskningen.

- De vil holde etterforskningen åpen minst en uke til, for sikkerhets skyld, sier talsmannen til Radaronline.com

Nick Cannon sa under et CNN-intervju med programlederen Piers Morgan at han tror det hele skyldes en misforsåtelse.

- Jeg tror noen kan ha overhørt at en sykepleier anbefalte Mariah å drikke en Guiness, fordi det kunne hjelpe på ammingen. Jeg vet ikke om noen overhørte det, men plutselig sa alle at kona mi hadde drukket øl og sånt, sier han.

Cannon skal ha reagert med kraftig språkbruk og sinne, da barnevernet kom for å intervjue ham og Mariah på sykehuset. Det skal være en av grunnene til at de fortsatt ikke har henlagt saken.

- Nick var ekstremt sint da de prøvde å intervjue Mariah, noe som bare gjorde saken verre, sier kilden til Radaronline.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tvillingene er verdens beste bryllupsgave