Eline de Leeuw fra «Norges tøffeste»:

- Barnevernet lagde annonse på meg

Etter en særdeles tung barndom er hun nå aktuell som deltaker i det populære NRK-programmet.

TØFF: Eline de Leeuw har gått gjennom mer enn de fleste. I dag er hun butikkeier, samboer og har lagt den tøffe tiden bak seg. Foto: Privat
TØFF: Eline de Leeuw har gått gjennom mer enn de fleste. I dag er hun butikkeier, samboer og har lagt den tøffe tiden bak seg. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Eline de Leeuw (26) er én av ti deltakere i den fjerde sesongen av NRK-suksessen «Norges tøffeste». Sesongen er allerede godt i gang og deltakerne har fått bryne seg på flere krevende utfordringer. Programmet krever sitt av deltakerne, og de Leeuw er ærlig på at hun ble med nettopp på grunn av dette.

- Jeg ville pushe grensene, kjenne hva kroppen tåler og hva hodet klarer av uforutsette utfordringer, sier hun til Se og Hør.

26-åringen fra Voss driver til vanlig med ekstremsport, og er glad i å være i fysisk aktivitet. Det var imidlertid ikke den fysiske delen av «Norges tøffeste» som var mest utfordrende for henne.

Det var KK som først omtalte saken.

- Det å aldri vite hva det neste som skjer er. Det var så uforutsigbart. Vi visste aldri hvor vi skulle, hvilken konkurranse vi skulle i, hva vi skulle forberede oss på. Det var alltid bind for øynene når vi satte oss i bilen. Det var en påkjenning for kroppen og hodet egentlig, det var et stressmoment, forteller hun.

Hatt en vanskelig oppvekst

I dag jobber de Leeuw som sjef i en sportsbutikk, eier to leiligheter og har samboer. Livet er godt, og hun er lykkelig. Veien dit var imidlertid ikke enkel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.