- Barnevernet fikk anonymt tips om dem

Amerikanske myndigheter tar henvendelsen om Will Smiths datter svært alvorlig.

I MYNDIGHETENES SØKELYS: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith etterforskes av barnevernet i Los Angeles etter et anonymt tips. Her er de med datteren Willow og sønnen Jaden. Foto: Stella Pictures
I MYNDIGHETENES SØKELYS: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith etterforskes av barnevernet i Los Angeles etter et anonymt tips. Her er de med datteren Willow og sønnen Jaden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag ble det kjent at barnevernsmyndighetene i Los Angeles har startet full etterforskning av filmstjernen Will Smith og hans familie.

Nå hevder nettsiden Radaronline at myndighetene skal ha gått til aksjon etter å ha mottatt en bekymringsmelding fra en anonym kilde.

Bakgrunnen for henvendelsen skal være et bilde av Will Smiths 13 år gamle datter Willow sammen med den 20 år gamle mannlige modellen Moses Arias.

Ble fjernet etter kort tid

SATSER TIDLIG: Til tross for sin unge alder, har Willow Smith allerede debutert som plateartist. Foto: Stella Pictures
SATSER TIDLIG: Til tross for sin unge alder, har Willow Smith allerede debutert som plateartist. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fotografiet, som viste Arias i bar overkropp med 13-åringens hode i fanget vakte umiddelbart sterke reaksjoner, og ble fjernet kort tid etterpå.

- Tipseren uttrykte bekymring for Willows velferd, basert på innholdet i bildet, sier kilden til Radaronline.

«Men in black»-stjernen Will Smith og hans kone Jada Pinkett Smith skal ha samarbeidet med barnevernsmyndighetene så godt de kan.

- De er ikke glad for at det blir stilt spørsmål om deres evner som foreldre, men de forstår situasjonen.

Kan vare en måned

Radaronline mener etterforskingen kan komme til å ta opptil en måned.

- Dette blir ikke bare ett eller to besøk fra barnevernet. De vil snakke med Willow og den unge mannen i bildet. De tar henvendelsen alvorlig, og gjør alt for å være på den sikre siden.

Jada Pinkett Smith slo tidligere i mai tilbake mot de som hevder bildet av Willow er upassende.

- Det var ikke noe seksuelt ved det bildet eller situasjonen, sa hun ifølge Radaronline.

LES OGSÅ: - De er årets verste skuespillere

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer