Rob Kardashian og Blac Chyna:

Barnevernet er bekymret over datterens sikkerhet

Dramaet mellom paret vil ingen ende ta.

BARNEVERNET ER BEKYMRET: All den offentlige skittentøysvasken mellom paret har nå gjort at barnvernet bekymrer seg over datteren Dream. Foto: Splash News / NTB Scanpix
BARNEVERNET ER BEKYMRET: All den offentlige skittentøysvasken mellom paret har nå gjort at barnvernet bekymrer seg over datteren Dream. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Bruddet mellom Rob Kardashian (30), kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians», og ekskjæresten Blac Chyna (29), har vært langt mer turbulent enn brudd flest.

Paret gjorde det slutt etter bare ett år, men hadde da allerede rukket å få et felles barn, datteren Dream Kardashian (10 md.)

KRANGLER OM DATTEREN:Paret ble foreldre etter kort tid, og brøt forholdet da datteren kun var fire måneder gammel. Nå skal omsorgsretten avgjøres. Her er de sammen i Disneyland. Foto: Splash News /NTB Scanpix.

KRANGLER OM DATTEREN:Paret ble foreldre etter kort tid, og brøt forholdet da datteren kun var fire måneder gammel. Nå skal omsorgsretten avgjøres. Her er de sammen i Disneyland. Foto: Splash News /NTB Scanpix.

Vis mer

Som følge av morens påståtte narkotikamisbruk, parets åpenlyse krangler på sosiale medier og påfølgende besøksforbud mot Rob, har barnevernet i Los Angeles, ifølge TMZ, nå bedt en dommer avgjøre hvorvidt datteren er i trygge omgivelser.

Hemningsløse krangler

I juli langet nemlig Rob ut mot barnemoren i flere Instagram-poster, hvor han blant annet hevdet at hun hadde vært utro og kun var ute etter pengene hans.

Under et bilde av mannen Rob påstår at Chyna skal ha vært utro med, skriver han følgende:

– Dette er fyren Chyna ble tatt i å være utro med. Han tekstet meg akkurat og spurte etter penger, fordi han ikke kunne betale Chynas regning, så derfor skal jeg betale den.

- Flere bilder kommer. Bare i går sendte Chyna meg bilder, og sa at hun skulle komme og ligge med meg. Jeg har ikke vært utro mot Chyna en gang, og jeg har vært lojal selv om hun har vært utro med flere menn.

Rob Kardashian skal også ha publisert nakenbilder av Blac Chyna som siden ble slettet, ifølge People.

Slo tilbake

Chyna svarte på sin side med en Snapchat-story hvor hun slo tilbake mot rykteflommen, og samtidig sørget for besøksforbud mot sin ekskjæreste.

Saken fortsetter nedenfor.

ADVOKATHJELP: Blac Chyna fikk dommeren til å gi Rob besøksforbud etter Instagram-postene som inneholdt nakenbilder av Chyna. Foto: NTB Scanpix.
ADVOKATHJELP: Blac Chyna fikk dommeren til å gi Rob besøksforbud etter Instagram-postene som inneholdt nakenbilder av Chyna. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

– Rob, du gjorde alt dette, men du har også slått meg og latt som om det aldri skjedde. Om du legger en hånd på meg igjen, så sverger jeg til gud, skrev hun og fortsatte:

– Men det er jo meningen jeg ikke skal si noe, fordi du er en Kardashian. Sannheten vil komme frem i lyset, fortsatte hun.

Blac Chynas talsperson ville den gang ikke kommentere saken, men en kilde nær Chyna sa hun er offeret i saken. Kilden siktet spesielt til en post der Rob avslørte telefonnummeret til realitystjernen.

Avskyr ekskjæresten

Til tross for rykter i sommer om at paret var i ferd med å finne tilbake til hverandre, forteller kilder nær Rob overfor People at forholdet mellom dem to på ingen måte er bedret, men at han holder en lav profil inntil paret møtes i retten 18. september.

– Rob avsyr fortsatt eksen sin. Han mener hun er ond, men han holder en lav profil for datterens skyld, skal kilden ha fortalt.

Kjemper om foreldreretten

Etter alt å dømme starter rettssaken mellom dem allerede neste uke, og foreldreretten til datteren er noe av det som skal avgjøres. Mens Rob vil ha delt foreldrerett hevder kildene at Chyna vil ha hele ansvaret selv. Hun stoler nemlig ikke på at Rob vil klare å ta vare på datteren.

– Rob vil ha delt omsorg, men Chyna nekter. De diskuterer fortsatt hvordan de skal gjøre det, men Chyna vil gjøre hva som helst for å få det fulle foreldreansvaret, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Det nekter mamma Kris Jenner (61) å godta. Hun har blant annet sperret Robs kontoer for at Blac Chyna ikke skal stikke av med pengene hans. Familien samler seg bak Rob i kampen mot Chyna, forteller kilder til People.

– Hele «Kardashian»-familien er der for Rob og kommer til å støtte han hele veien. De er villig til å gjøre hva som helst for at dette skal gå veien, forteller en venn nær familien.

– Kris stiller seg bak Rob hundre prosent, og vil ikke la Chyna slippe unna med mindre det er rettferdig, forteller kilden.

LES OGSÅ: Kims nye nakenbilde får nettet til å koke