Barnevernet: - Hun ble mishandlet

Ber om at moren til «Modern Family»-stjernen Ariel Winter mister omsorgsretten permanent.

ISFRONT: Ariel Winter og hennes mor Chrystal Workman forbereder seg nå på rettssak, etter at Ariel har krevet at moren fratas omsorgsretten for henne. Foto: All Over Press
ISFRONT: Ariel Winter og hennes mor Chrystal Workman forbereder seg nå på rettssak, etter at Ariel har krevet at moren fratas omsorgsretten for henne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Modern Family»-skuespilleren Ariel Winters private familiedrama har fått en ny dramatisk vending, etter at barnevernet i Los Angeles nå støtter hennes påstander om at hun skal ha blitt psykisk mishandlet av sin egen mor.

Ifølge nettsiden TMZ konkluderer barnevernet i en rapport med at det er klare bevis på at Chrystal Workman skal ha stått for den psykiske mishandlingen.

Rapporten hevder det imidlertid ikke finnes klare bevis på at også Ariels beskyldninger om fysisk mishandling stemmer.

Ariel (14) - som spiller ungjenta Alex i den populære TV 2-serien - flyttet i november inn hos sin storesøster Shanelle, og har bedt om at hun blir hennes nye verge.

- Jeg tok henne på fersken
Chrystal Workman har flere ganger avvist beskyldningene om mishandling og hevder konflikten skyldes at hun reagerte sterkt, da hun fant datteren i seng med en 18 år gammel gutt.

- Jeg tok henne på fersken i aktiviteter som jeg mener hun er for ung til å takle fysisk og psykisk. Jeg satte derfor foten ned for det med en gang, har hun tidligere sagt, ifølge TMZ.

Hevder søsteren jakter på Ariels penger
Morens advokater beskylder også Ariels søster for kun å kreve omsorgsretten, fordi hun vil slå kloa i Ariels formue.

Dette blir imidlertid avvist i barnevernets rapport.

Ariel hevder moren kun er opptatt av å redde sitt eget rykte.

- Ariel har sagt at alt moren serverer er ren løgn. Hun er så uskyldig, at hun aldri hadde kysset noen gutt, før hun gjorde det i «Modern Family», sier venner av skuespilleren til TMZ.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot morens sex-avsløringer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer