Barnevernet: - Hun ble mishandlet

Nå ender familiedramaet til TV-stjernen i retten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Familiedramaet i Hollywood-stjernen Ariel Winters (14) liv vil ingen ende ta

Etter at «En moderne familie»-skuespillerens mor Chrystal Workman ble beskyldt for å ha mishandlet sin berømte datter fysisk og psykisk, ble Ariels storesøster Shanelle Gray (34) midlertidig oppnevnt som søsterens verge.

Tidligere i desember skal moren ha kontaktet Hollywood-publisisten Jonathan Hay og sagt at hun har nakenbilder av datteren som hun i all hemmelighet ønsket å lekke i media.

Hay sier til nettstedet at Chrystal har mast på ham konstant hele uka om bildene, som skal være tatt for seks eller syv år siden, men at han har nektet å gjøre noe fordi han føler hun prøver å sverte datteren - og selv ønsker han å hjelpe Ariel.

Hay skal allerede ha blitt kontaktet av et medlem i skuespillerens juridiske team, men han er på dette tidspunkt usikker om han vil få noen rolle i saken. 

Mandag denne uken startet rettsaken mellom Ariel og moren. Der kjemper moren for å få omsorgsrettet tilbake, mens Ariel ønsker å bli værende hos søsteren.LES OGSÅ: - Hun har aldri mishandlet henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer