Barnevakten knakk sammen i gråt

- Pervers, frastøtende og grovt uhøflig. Slik blir Rob Lowes kone omtalte av barnevakten.

KNAKK SAMMEN: Laura Boyce, den tidligere barnevakten til Rob Lowe og kona, knakk sammen under pressekonferansen i Los Angeles. Her er hun sammen med sin advokat Gloria Allred . Foto: All Over Press
KNAKK SAMMEN: Laura Boyce, den tidligere barnevakten til Rob Lowe og kona, knakk sammen under pressekonferansen i Los Angeles. Her er hun sammen med sin advokat Gloria Allred . Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dramaet rundt skuespiller Rob Lowe (44) og hans fru Sheryl (45) går fra vondt til verre. Jessica Gibson, deres barnepike gjennom 7 år anklager ham for sexsjikane, men deres siste barnepike, Laura Boyce, retter en anklagende finger mot fruen.

Nå har Boyce tatt bladet fra munnen, og forteller på en pressekonferanse at hun føler seg forrådt av kjendisparet.

- Jeg føler meg forrådt, såret og ekstremt opprørt over at de kan saksøke meg etter alt jeg har holdt ut i deres hjem, sa hun mens tårene rant.

- Jeg har aldri gjort noe mot dem, men gjort alt jeg kunne til det beste for barna.

Rob og Sheryl har to sønner sammen, på 13 og 14 år.

People Magazine, et av de største og kjente bladene i USA, beskrev Joyce som "slank og liten kvinne som skalv og nesten hyperventilerte i løpet av den 20 minutter lange pressekonferansen". 

Gloria Allred, hennes advokat, hevder at Rob Lowe har et indirekte ansvar for måten Boyce skal ha blitt behandlet på. 

I søksmålet anklager hun fru Lowe for å ha gått naken rundt i huset, spurt Laura om størrelsen på kjærestens kjønnsorgan - og utbrodert detaljer om sitt eget sexliv med Rob.

I tillegg skal hun også ha omtalt barnepikens afroamerikanske kjæreste på en rasistisk måte.

Det hele begynte tidlig i april, da kjendisparet saksøkte sin tidligere barnepike gjennom 7 år, på bakgrunn av at hun skal ha forsøkt å presse dem for penger mot at hun holdt munn om sensitive opplysninger.

En uke senere slo hun tilbake med et motsøksmål om at Rob hadde seksuelt trakkasert henne.
Deretter fulgte Boyce opp med et søksmål på bakgrunn av fruens oppførsel, etter å ha jobbet for dem i sju måneder i 2007.

Hun beskriver i søksmålet Sheryls oppførsel som "pervers, frastøtende og grovt uhøflig." Noe som skapte et giftig arbeidsmiljø.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer