VENTER BARN: - Blir det en gutt skal han hete Jayden, og blir det en jente skal hun hete Violet, sier Tila Tequila om sitt kommende barn. Foto: STELLA PICTURES
VENTER BARN: - Blir det en gutt skal han hete Jayden, og blir det en jente skal hun hete Violet, sier Tila Tequila om sitt kommende barn. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Barnets pappa er svensk

- Han er dritkjekk, mener Tila Tequila...

Publisert
SEHER.NO: MTV-stjernen Tila Tequila (28) - kjent fra realityseriene "A shot at love" - vakte stor oppsikt i desember da hun kunngjorde at hun hadde bestemt seg for å bære frem et barn som surrogatmor for sin bror og kona hans.


Tirsdag kunne Seher.no melde at 28-åringen på sin egen Twitter-side avslører at hun nå har et barn i magen.

"Tila Tequila sier at hun er gravid og at hun er villig til å bekrefte det - for en pris. Tila hevder at en ultralyd beviser at hun skal bli mamma. Og hvem faren er... Bare gudene vet".

Dette er hva TMZ skrev etter Tilas Twitter-avsløring. Nå har man derimot funnet ut litt mer om mannen.

- Barnets pappa er en dritkjekk, svensk mann, sier Tila Tequila til nettstedet.

Realitystjernen håper på en liten gutt hun kan holde i armene sine.

- Jeg håper at det er en gutt, men jeg kommer ikke til å undersøke det - ettersom jeg ikke vil vite. Blir det en gutt skal han hete Jayden, og blir det en jente skal hun hete Violet, forteller hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Her bryter Tila sammen foran fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer