FORELDRE I DESEMBER: Tom Brady og Gisele Bundchen venter sitt første barn sammen i desember. Nå må alt de eventuelt har kjøpt inn i blått endres til rosa... Foto: All Over Press
FORELDRE I DESEMBER: Tom Brady og Gisele Bundchen venter sitt første barn sammen i desember. Nå må alt de eventuelt har kjøpt inn i blått endres til rosa... Foto: All Over PressVis mer

Barnets kjønn var feil

Navnet var allerede klart...

SEHER.NO: Supermodellen skulle få en gutt. Navnet var allerede klart. Gabriel, oppkalt etter en av hennes fem søstre Gabriela.

- Nå som Gisele vet at det er en gutt, gleder hun seg skikkelig, og hun forteller det til alle, sa en kilde tidligere til National Enquirer.

Men nå blir det ingen Gabriel likevel for brasilianske Gisele Bundchen (29). 29-åringen venter nemlig en jente - og dermed er det vel ikke helt utenkelig at navnet isteden blir Gabriela.

Det skal være full forvirring, og nå skal Gisele ifølge en kilde være utrolig glad for at det er en jente.

- Det kommer til å være et rom ved siden av barnerommet der barnepasseren skal bo. Og de skal bruke en krybbe som har vært i Giseles familie gjennom fire generasjoner, sier kilden ifølge Life and Style magazine.

Gisele har termin i desember. Hennes ektemann, Tom Brady - som har en to år gammel sønn fra før - insisterer på at jobben som pappa vil bli enklere enn hans harde trening med sitt amerikanske fotballag.

- Det kan ikke bli hardere enn denne treningsleiren, så jeg er forberedt, spøkte han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Se så fort magen vokser!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.