SNART FORELDRE: Christina Aguilera og ektemannen Jordan Bratman venter sitt første barn i desember. Foto: All Over Press
SNART FORELDRE: Christina Aguilera og ektemannen Jordan Bratman venter sitt første barn i desember. Foto: All Over Press Vis mer

Barnets kjønn er avslørt!

Aguilera får en gutt.

Publisert
SEHER.NO: Hvis du er en superstjerne som selger millionvis av album og prøver å holde graviditeten din skjult for pressen - bør du fortelle vennene dine at de IKKE skal handle blå babyklær til deg.

Christina Aguilera (26) og mannen Jordan Bratman (30) har nemlig ennå ikke offisielt bekreftet at de skal bli foreldre - og langt mindre sagt noe om kjønn.

Det var takket være milliardærarvingen Paris Hilton (27) at graviditeten det lenge hadde ryktes om - ble bekreftet tidligere denne måneden:

- Gratulasjoner til den vakreste gravide kvinnen jeg vet! Du er helt skjønn, sa frøken Hilton for åpen mikrofon på et utested i L.A.

Nå har også barnets kjønn blitt avslørt, etter at gode venner har vært på handletur.

- Christinas venner har shoppet gaver til babyen. Alt var blått og hadde gutte-tema, sier en kilde til OK! Magazine.

Barnet er ventet å komme i desember.

LES HER: Aguilerea kjøper Ozzys-kåk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer