FÅR EN SØNN: Owen Wilson og Caroline Linqvist har vært venner i årevis, men er ikke kjærester. Nå skal de oppdra et barn sammen. Dette bildet er tatt av paret allerede i 2005. Foto: Darren Banks/Splash News/ All Over Press
FÅR EN SØNN: Owen Wilson og Caroline Linqvist har vært venner i årevis, men er ikke kjærester. Nå skal de oppdra et barn sammen. Dette bildet er tatt av paret allerede i 2005. Foto: Darren Banks/Splash News/ All Over Press Vis mer

- Barnets kjønn er avslørt

Owen Wilson venter barn med sin svenske personlige trener.

Publisert

SEOGHØR.NO: I oktober ble det kjent at Hollywood-stjernen Owen Wilson (44) hadde gjort sin personlige trener, svenske Caroline Lindqvist (42) gravid.

- Det stemmer at de skal ha barn sammen, bekreftet skuespillerens talsperson til People.com.

Nå skal også den ufødte babyens kjønn ha blitt avslørt.

- «The Free Birds»-stjernen og Caroline Lindqvist får en sønn i januar, røpet en kilde til nettstedet tirsdag.

Duoen, som har vært venner en årrekke og hadde et romantisk forhold for flere år siden, planlegger å holde baby-shower i Los Angeles i desember.

- Owen og jeg bestemte oss for å få barnet sammen selv om vi ikke er i et forhold eller planlegger å starte et forhold. Vi er to gode venner som får barn sammen, og vi gleder oss til å bli foreldre i slutten av januar, fortalte Lindqvist nylig, ifølge Contactmusic.com.

Wilson har også sønnen Robert Ford (2 1/2) med ekskjæresten Jade Duell. Paret brøt med hverandre etter kun fem måneder.

LES OGSÅ: - David Arquette blir pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer