TRAGISK: I 2010 trodde Idris Elba at han skulle bli pappa for andre gang, men en DNA-test viste at han ikke var faren til kjærestens barn.
TRAGISK: I 2010 trodde Idris Elba at han skulle bli pappa for andre gang, men en DNA-test viste at han ikke var faren til kjærestens barn. Vis mer

- Barnet var ikke mitt

«Luther»-stjernen Idris Elba knust da kjæresten fikk barn med en annen mann.

SEOGHØR.NO: Det er nok av dramatikk på skjermen for «Luther»- og «The Wire»-stjernen Idris Elba (41), og nå har skuespilleren åpnet seg om en svært dramatisk hendelse fra sitt eget privatliv.

Elba forteller at han ble knust da han i 2010 opplevde et voldsomt svik på hjemmebane.

- Som et slag i ansiktet


Hans daværende kjæreste Desiree Newberry fødte en liten gutt, og Idris gikk ut i media og fortalte hvor lykkelig han var over å bli pappa for andre gang.

- Jeg har barn. Jeg elsker barna mine, men de er ikke en del av Hollywood-verdenen, sa han i august 2010 til magasinet Upscale.

Men lykken var kortvarig. Briten mistenkte at det ikke var hans barn og en DNA-test slo fast at han ikke var faren til den lille gutten.

- Det var ikke klart med en gang hva som hadde skjedd. Men først å få beskjed om at du skal bli far også blir det så brutalt tatt fra deg - det var som et slag midt i ansiktet, sier han til magasinet GQ.

FILM-STJERNE: Elba ble først kjent gjennom TV-serien "The Wire". Senere har han spilt i krimserien "Luther" og er nå aktuell i filmen "Pacific Rim".  Foto: FameFlynet
FILM-STJERNE: Elba ble først kjent gjennom TV-serien "The Wire". Senere har han spilt i krimserien "Luther" og er nå aktuell i filmen "Pacific Rim". Foto: FameFlynet Vis mer

Tragisk

Kjekkasen forteller at det var flaut å innse at han var blitt lurt av eks-kjæresten.

- Nå som jeg har innrømmet det blir jeg vel ledd av resten av livet mitt, men det er bare tragisk.  

41-åringen har datteren Isan fra forholdet til eks-kona Kim og sier at han etterhvert kom over dramatikken.

- Jeg ble ikke slått ut, jeg reiste meg igjen og vil ikke få et slikt slag i trynet igjen. Det skjedde meg, men jeg gikk videre.

LES OGSÅ: - Rart å kysse Beyoncé