- Barnet snakker til meg fra magen

Den norske kunstneren snakker ut om graviditeten, men nekter å røpe barnets far.

PUBLISERTE BILDE: Dette er bildet Marianne Aulie søndag la ut av seg selv og sin gravide mage på nettstedet Twitter, etterfulgt av meldingen «BABY!» og tre hjerter.  Foto: Twitter
PUBLISERTE BILDE: Dette er bildet Marianne Aulie søndag la ut av seg selv og sin gravide mage på nettstedet Twitter, etterfulgt av meldingen «BABY!» og tre hjerter. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Marianne Aulie (39) overrasket de fleste da hun lørdag twitret «baby» og la ut et bilde av seg selv med struttende mage. Dagen etter skrev hun «forelsket», og la samtidig ut en video av seg selv i malerklær på taket av sitt alelier i New York. Der så man tydelig at hun er gravid.

Til VG snakker hun nå ut om graviditeten.

- Det er det mest vidunderlige som kan skje. Det er ikke noe som er over det å være gravid, sier hun til avisen.

Mange har spurt seg om hvem som er far til det kommende barnet. Det har imidlertid Aulie ingen planer om å røpe helt ennå.

- Det er noe jeg har valgt å ikke snakke om før tiden er moden, forteller 39-åringen, som ofte føler at barnet gir beskjeder til henne fra magen.

- Barnet snakker til meg fra magen. det sier ifra om at dette skal vi gjøre, eller dette skal vi ikke gjøre. Det er helt magisk, sier Marianne Aulie til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Marianne Aulie er gravid  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer