- Barnet mitt klarer seg bra på egne bein

TV 2-kjendisen Katrine Moholt har ingen planer om en snarlig «Jakten»-retur.

TRIVES I NY ROLLE: - Jeg synes «Jakten» klarer seg så bra på egne bein. Jeg har gjort det i mange år, og nå har det lille barnet mitt blitt skolemodent og kan gå ut i verden på egenhånd, sier «Skal vi danse»-programleder Katrine Moholt, som fø Foto: TV 2
TRIVES I NY ROLLE: - Jeg synes «Jakten» klarer seg så bra på egne bein. Jeg har gjort det i mange år, og nå har det lille barnet mitt blitt skolemodent og kan gå ut i verden på egenhånd, sier «Skal vi danse»-programleder Katrine Moholt, som fø Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Katrine Moholt (38) har i en årrekke først og fremst gjort karriere som programleder for TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Denne høsten byttet hun imidlertid ut bonderomantikken med det kanskje noe mer actionfylte «Skal vi danse».

«Jakten på kjærligheten»-roret har i år blitt tatt over av Marthe Sveberg Bjørstad, som i fjor ledet nettopp «Skal vi danse». Ifølge «God kveld Norge» har Bjørstad denne høsten blitt hetset på nettet av misfornøyde seere, som synes hun gjør en dårlig jobb.

Moholt har ikke lagt skjul på at hun støtter sin kollega hundre prosent.

- Marthe gjør en kjempefin jobb i «Jakten på kjærligheten», har 38-åringen tidligere uttalt til «God Kveld Norge».

Til Seher.no innrømmer hun også at hun ikke savner de syv årene hun jobbet med kjærlighetssøkende bønder og deres friere.

- Nei, jeg gjør egentlig ikke det. Jeg synes «Jakten» klarer seg så bra på egne bein. Jeg har gjort det i mange år, og nå har det lille barnet mitt blitt skolemodent og kan gå ut i verden på egenhånd. Jeg føler at «Skal vi danse» er veldig riktig for meg nå, sier hun til Seher.no.


Den folkekjære programlederen har gjort sine saker meget bra i «Skal vi danse» denne høsten. Mange har nok likevel bitt seg merke i at hun gjentatte ganger gir TV-seerne kommentarer med visse seksuelle undertoner. Blant annet har hun kalt Noman Mubashirs hoftevrikk for «brødrister», mens hun senest lørdag sa at Marianne Sandaker trives mellom beina på Atle Pettersen.
 
- Man blir liksom litt løs kanon. Bildene i sakte film, de tar jeg på sparket, det klippes jo sammen - slik at man ikke får forberedt akkurat hva man skal si. Og så tar man jo tak i det dommerne sier. Innimellom kommer det opp bilder der man tenker sitt. Og da «plumper» det bare ut - det man tenker der og da, sa Moholt til Seher.no etter lørdagens sending.

- Blir det «Skal vi danse» på deg neste år også?

- Det vet jeg ikke ennå. I TV-bransjen går det i litt korte intervalle. Hvis det kommer enda en «Skal vi danse»-runde er det klart at jeg har veldig lyst til det, forteller Katrine Moholt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er ikke planlagt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer