Hilary Duff:

Barnestjernen til Se og Hør: - Var mer uheldig

Barnestjernen deler detaljer fra privatlivet.

ÅPNER OPP: Hilary Duff deler detaljer fra privatlivet med Se og Hør. Foto: Stewart Cook/PictureGroup for Hulu/Shutterstock/NTB
ÅPNER OPP: Hilary Duff deler detaljer fra privatlivet med Se og Hør. Foto: Stewart Cook/PictureGroup for Hulu/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Hilary Duff (34) fikk sitt store gjennombrudd allerede i 2001 i rollen som Lizzie McGuire i TV-serien med samme navn.

Siden har hun slått seg stort opp i Hollywood, og har medvirket i en rekke filmer og TV-serier som «A Cinderella Story», «Dusinet fullt», «Raise Your Voice» og «Younger».

I disse dager er hun imidlertid aktuell i spin off-serien til «How I Met Your Mother», «How I Met Your Father», og i den anledning gjorde Se og Hør et intervju med barnestjernen tidligere i år.

Hun kan blant annet fortelle hvordan privatlivet har blitt påvirket av suksessen - og det å være, og vokse opp, som en offentlig person.

DEN GANG DA: Hilary Duff i rollen som Lizzie McGuire i 2003. Foto: Disney/Kobal/REX/NTB
DEN GANG DA: Hilary Duff i rollen som Lizzie McGuire i 2003. Foto: Disney/Kobal/REX/NTB Vis mer

I dag er Duff lykkelig gift med musiker Matthew Koma (34), som hun giftet seg med i 2019. Paret har også fått døtrene Banks Violet (3) og Mae James (1) sammen.

Skilt i ung alder

34-åringen har også sønnen Luca Cruz (10) fra ekteskapet med eksmannen Mike Comrie (41), som hun var gift med fra 2010 til 2016.

Å date som en offentlig person, skal ikke ha vært særlig lett for Disney-stjernen.

- Dessverre tror jeg at jeg var mer uheldig. Jeg ble skilt i ung alder, jeg fikk barn i ung alder. Det var noe jeg måtte ha i baktankene da jeg gikk inn i nye forhold. Men jeg datet, forteller hun, og fortsetter:

«OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi har tatt en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som «Benny», for å høre hva han gjør på i dag. Vis mer

- Før jeg kastet meg inn i forhold måtte jeg vite at det var noe større enn bare en flørt. Det var alltid litt utfordrende og jeg kunne ikke date like lett som karakteren min i serien kan.

Offentlig liv

«I How I Met Your Father» spiller hun nemlig Sophie, en håpløs romantiker som ofte står i veien for seg selv når det gjelder kjærlighet. På spørsmål om hun gjorde det samme for seg selv da hun var yngre, svarer Hilary Duff:

- Omg, jeg har et totalt annet syn på det og oppvekst. Det var så annerledes fordi jeg hadde et mer offentlig liv fra ung alder og jeg har alltid vært i seriøse forhold og ikke datet som Sophie.

Videre forklarer stjernen at hun ikke ville vært på datingmarkedet som karakteren hun spiller uansett.

- Men det er ekstremt befriende å hoppe inn i den verden med hjertet og virkelig tro på at det er noen der ute for deg, sier hun.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Selena Gomez til Se og Hør: - Det formet meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer