Hilary Duff:

Barnestjernen til Se og Hør: - Var mer uheldig

Barnestjernen deler detaljer fra privatlivet.

ÅPNER OPP: Hilary Duff deler detaljer fra privatlivet med Se og Hør. Foto: Stewart Cook/PictureGroup for Hulu/Shutterstock/NTB
ÅPNER OPP: Hilary Duff deler detaljer fra privatlivet med Se og Hør. Foto: Stewart Cook/PictureGroup for Hulu/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Hilary Duff (34) fikk sitt store gjennombrudd allerede i 2001 i rollen som Lizzie McGuire i TV-serien med samme navn.

Siden har hun slått seg stort opp i Hollywood, og har medvirket i en rekke filmer og TV-serier som «A Cinderella Story», «Dusinet fullt», «Raise Your Voice» og «Younger».

I disse dager er hun imidlertid aktuell i spin off-serien til «How I Met Your Mother», «How I Met Your Father», og i den anledning gjorde Se og Hør et intervju med barnestjernen tidligere i år.

Hun kan blant annet fortelle hvordan privatlivet har blitt påvirket av suksessen - og det å være, og vokse opp, som en offentlig person.

I dag er Duff lykkelig gift med musiker Matthew Koma (34), som hun giftet seg med i 2019. Paret har også fått døtrene Banks Violet (3) og Mae James (1) sammen.

Skilt i ung alder

34-åringen har også sønnen Luca Cruz (10) fra ekteskapet med eksmannen Mike Comrie (41), som hun var gift med fra 2010 til 2016.

Å date som en offentlig person, skal ikke ha vært særlig lett for Disney-stjernen.

- Dessverre tror jeg at jeg var mer uheldig. Jeg ble skilt i ung alder, jeg fikk barn i ung alder. Det var noe jeg måtte ha i baktankene da jeg gikk inn i nye forhold. Men jeg datet, forteller hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer