Barnestjernen skadet i bilulykke

Aaron Carter (29) krasjet luksusbilen.

KRASJET: Den amerikanske sangeren Aaron Carter (29) var involvert i en bilulykke like ved sitt hjem i Florida mandag kveld. Foto: Rich Fury / Invision / NTB Scanpix
KRASJET: Den amerikanske sangeren Aaron Carter (29) var involvert i en bilulykke like ved sitt hjem i Florida mandag kveld. Foto: Rich Fury / Invision / NTB Scanpix Vis mer

Gjennom en rekke Twitter-meldinger tirsdag ettermiddag opplyser den tidligere barnestjerna Aaron Carter (29) at han har vært involvert i en bilulykke.

Ifølge Entertainment Tonight, som har snakket med en talsperson for Carter, skal ulykken ha skjedd mandag kveld, like ved 29-åringens hjem i Florida.

Det er foreløpig ukjent hva som forårsaket bilkrasjen, men mye tyder på at sangeren har kollidert med en annen bil.

- Brakk nesa

PÅ BEDRINGENS VEI: Aaron Carter skriver at han har store smerter etter bilulykken, men opplyser at han har det bra. Foto: NTB Scanpix
PÅ BEDRINGENS VEI: Aaron Carter skriver at han har store smerter etter bilulykken, men opplyser at han har det bra. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Livet er så dyrebart. Jeg var akkurat i en forferdelig ulykke og totalvraket min BMW M4. Det burde ikke ha skjedd. Jeg har krasjet med folk før, men ingenting kan sammenliknes med dette. Takk for all kjærlighet og støtte, det betyr mye. Ulykker skjer - jeg er glad for at vi begge har det bra», skriver Carter på Twitter.

29-åringens talsperson opplyser til Entertainment Tonight at artisten «har det fint» og er «hjemme og slapper av».

Selv skriver Carter at han har store smerter etter sammenstøtet.

«Det gjør veldig vondt, for å være ærlig. Armene mine gjør vondt, beina mine gjør vondt. Alle air-baggene ble utløst, jeg brakk nesa mi. Dette er fucked up, skriver han på Twitter, før han senere la til:

«Jeg har det fint. På tide å fokusere på musikken igjen».

Carter, som er mest kjent for landeplage-låta «Crush on You» fra 1997, har fått mye plass i kjendispressen den siste tiden, etter at han først ble arrestert for besittelse av marihuana, og deretter sto frem som biseksuell.

Åpen om rusmisbruk

Like etterpå skapte han overskrifter igjen, da det ble kjent at han hadde gjort med slutt med kjæresten Madison Parker (28).

I fjor høst åpnet barnestjerna, som er lillebroren til Backstreet Boys-medlem Nick Carter (37), opp om sine problemer med rusmisbruk, og hvordan han har slitt med depresjon i en årrekke.

I et intervju med «Oprah: Where Are They Now», forklarte Carter at foreldrenes brudd var én av årsakene til at han gikk inn i en dyp depresjon.

- Jeg elsket at familien alltid var sammen. Jeg ønsket ikke at de skulle gå fra hverandre, noe som utgjorde deler av skylda til depresjonen. For å styre unna de negative tankene, begynte jeg å feste og havnet etter hvert i mye trøbbel, sa han til talkshowdronninga, ifølge E! News, og fortsatte:

- Med alt som foregikk begynte det å minke i pengeboka. Til slutt var jeg også blakk.

I 2013 ble det nemlig kjent at 29-åringen hadde pådratt seg en gjeld på 13 millioner kroner, for å ha unnlatt å betale skatt på midten av 2000-tallet.

- Aaron har slått seg selv konkurs, dette er i et forsøk på å gå videre med livet sitt og karrieren, fortalte en representant av Carter, Steve Honing i en uttalelse.

LES OGSÅ: - Porno har reddet forholdet vårt.