Aaron Carter:

Barnestjernen hinter om babylykke

30-åringen delte en rekke gledelige nyheter på Twitter.

FORNØYD: Aaron Carter delte nylig en rekke gledelige nyheter i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: Aaron Carter delte nylig en rekke gledelige nyheter i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september kunne den tidligere barnestjernen Aaron Carter (30) avsløre at han hadde funnet lykken med den russisk-fødte kunstneren Lina Valentina.

- Jeg har endelig funnet mitt livs kjærlighet. Ingen har noensinne forstått meg og vist meg kjærlighet slik denne kvinnen har. Du har hjertet mitt for resten av mitt liv, skrev han i et innlegg på Instagram.

De siste årene har det til tider stormet rundt Aaron, og det har vært langt mellom de hyggelige overskriftene. Nå ser det derimot ut til at det har roet seg for 30-åringen, i alle fall på privaten.

View this post on Instagram

My love 🖤🗝

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lina Valentina (@lina_valentina) on

Nylig delte han nemlig en rekke gledelige nyheter på sin Twitter-profil, som at han har kjøpt sitt første hjem og planlegger å fri til sin kjære.

Aaron hinter også til at familien skal utvides, noe han avslører i samme innlegg - der det står følgende:

- Jeg har endelig kjøpt mitt første hjem, og jeg skal snart fri til kjæresten min. Det kan også godt være at vi venter barn ...

En rekke fans har bitt seg merke i hintet i innlegget til den tidligere barnestjernen, og jubler over den gledelige nyheten.

- Jeg er så glad du endelig har funnet noen som virkelig gjør det lykkelig. Du fortjener å være lykkelig, skriver en.

- Gratulerer, Aaron. Du har en vakker sjel, og du kommer til å være en vidunderlig ektemann for Lina og en fantastisk far, skriver en annen.

Planlegger fremtiden

Da forholdet mellom Aaron og Lina ble kjent, kunne førstnevnte fastslå at de, til tross for at forholdet var relativt nytt, hadde store planer for fremtiden.

- Forholdet vårt er ferskt, men vi SKAL bli gamle sammen og stifte familie. Jeg vil beskytte og respektere deg og være den mannen jeg alltid har ønsket å være, fordi du har vist meg at du er kvinnen jeg alltid har drømt om, skrev han på Instagram.

Trøblete bakgrunn

I fjor høst avslørte Aaron at han i mange år hadde slitt med rusmisbruk og depresjoner. Det hele skal ha startet i 2003, da foreldrene skilte lag.

- Jeg elsket at familien alltid var sammen. Jeg ønsket ikke at de skulle gå fra hverandre, noe som utgjorde deler av skylden til depresjonen. For å styre unna de negative tankene, begynte jeg å feste og havnet etter hvert i mye trøbbel, sa han i et intervju med Oprah (64).

Livsstilen førte til at det begynte å minke i lommeboken, og til slutt var den tidligere barnestjernen blakk.

I 2013 ble det nemlig kjent at 30-åringen hadde pådratt seg en gjeld på 13 millioner kroner, blant annet fordi han hadde unnlatt å betale skatt på midten av 2000-tallet.

BERØMT FAMILIE: Aaron er lillebroren til «Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter. Foto: NTB Scanpix
BERØMT FAMILIE: Aaron er lillebroren til «Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Aaron har slått seg selv konkurs, dette er i et forsøk på å gå videre med livet sitt og karrieren, fortalte Steve Honing, Aarons representant, i en uttalelse.

Personlig tragedie

Pengetrøbbel var imidlertid ikke det eneste som skulle tynge skuldrene til Aaron. I 2012 døde søsteren, Leslie Carter, bare 25 år gammel.

- Vi er i dyp sorg over tapet av vår elskede søster, datter og barnebarn, Leslie Carter. Vi ber om respekt for vårt privatliv i denne vanskelige tiden, kunngjorde en talsperson på vegne av Carter-familien den gang.

Søsterens død ga imidlertid den tidligere barnestjernen et nytt perspektiv på livet.

- Etter at hun døde har jeg forstått at livet er så mye mer enn bare penger og berømmelse, har han uttalt.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer