Macaulay Culkin:

Barnestjernen hevder at faren var voldelig

«Alene hjemme»-stjernen går hardt ut mot sine foreldre.

VERDENSKJENT: Macaulay Culkin tok verden med storm i rollen som Kevin i «Hjemme Alene»-filmene. Privat har derimot livet bydd på enkelte utfordringer. Nå hevder han at faren misbrukte han både fysisk og psykisk. Foto: NTB scanpix
VERDENSKJENT: Macaulay Culkin tok verden med storm i rollen som Kevin i «Hjemme Alene»-filmene. Privat har derimot livet bydd på enkelte utfordringer. Nå hevder han at faren misbrukte han både fysisk og psykisk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For en knapp måned siden ble det feiret jul i de tusen hjem rundt om, og den amerikanske barnestjernen Macaulay Culkin (37) har på mange måter blitt en del av folks tradisjoner. Han spiller nemlig hovedrollen i «Alene hjemme»-filmene.

Livet hans etter suksessfilmene har derimot ikke vært noen dans på roser. Skuespilleren har slitt med rusproblemer, kjærlighetstrøbbel og et brutalt imageproblem, men har de siste årene forsøkt å komme seg på beina igjen.

I et nytt intervju i den verdenskjente podkasten «WTF» snakker 37-åringen blant annet ut om barndommen og trøbbelet det å være barnestjerne medførte. Privat var det også vanskelig. Culkin hevder nemlig at faren mishandlet ham.

Påstand om vold

- Han sa: «Vær snill, ellers slår jeg deg», hevder Culkin i podkasten, ifølge The Blast.

Foreldrene til skuespilleren er tidligere teaterskuespiller Christopher «Kit» Culkin og Patricia Brentrup. Foreldrene giftet seg aldri, og gikk fra hverandre i 1995.

Som 15-åring tok barnestjernen som kjent foreldrene sine til retten, for å sørge for at ingen av dem kunne kontrollere hans enorme formue. Dette etter at innspillingen av filmen «Richie Rich» var over. En av grunnene skal også ha vært farens voldelige temperament.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.