BARNESTJERNE: Abigail Breslin fikk sin første rolle i 2002, og har siden spilt i filmer som Barakat. Bildet til venstre er fra 2005, mens det til høyre er tatt i slutten av forrige måned.
BARNESTJERNE: Abigail Breslin fikk sin første rolle i 2002, og har siden spilt i filmer som Barakat. Bildet til venstre er fra 2005, mens det til høyre er tatt i slutten av forrige måned.Vis mer

Barnestjernen fant lykken med åtte år eldre rocker

Abigail Breslin (17) dater All Time Low-medlem.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Abigail Breslin (17) er kjent for å sjarmere i filmer som «Little Miss Sunshine» og «My Sister's Keeper».

Men det er ikke bare det sukkersøte som tiltrekker 17-åringen - nå er hun nemlig blitt kjæreste med den åtte år eldre rockeren Jack Barakat (25) fra det amerikanske pop-punk-bandet All Time Low, skriver UsMagazine.

Paret møttes under en konsert i april, og har siden hengt som erteris.

CELEBERT SELSKAP: I 2006 spilte Abigail Breslin i filmen Little Miss Sunshine - og er den fjerde yngste personen til å bli nominert til en Oscar for en birolle for nettopp den filmen. Her med medskuespillerne Greg Kinnear, Steve Carell, Paul Dano og Toni Collette. Abigal var 10 år. Foto: Filmweb
CELEBERT SELSKAP: I 2006 spilte Abigail Breslin i filmen Little Miss Sunshine - og er den fjerde yngste personen til å bli nominert til en Oscar for en birolle for nettopp den filmen. Her med medskuespillerne Greg Kinnear, Steve Carell, Paul Dano og Toni Collette. Abigal var 10 år. Foto: Filmweb Vis mer

I slutten av oktober tok Abigail med seg kjæresten på premieren til filmen «Ender's Game» i Los Angeles, men de to holdt en svært lav profil.

Han har også besøkt henne på settet til den nye filmen «Maggie» som Abigail i disse dager spiller i, skriver nettstedet videre.

25-åringen datet i 2011 den åtte år eldre modellen Holly Madison - som i dag er forlovet og har fått barn.

LES OGSÅ: Abigail Breslin tjener 100 000 kroner i timen