Amanda Bynes:

Barnestjernen er ugjenkjennelig

Amanda Bynes har holdt en lav profil de siste årene, men nå ser 31-åringen sunnere ut enn på lenge, ifølge Page Six.

UGJENKJENNELIG: Amanda Bynes var nesten ikke til å kjenne igjen da hun var ute og handlet i helgen. Foto: Splash News
UGJENKJENNELIG: Amanda Bynes var nesten ikke til å kjenne igjen da hun var ute og handlet i helgen. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I 2012 overrasket den amerikanske barnestjernen Amanda Bynes (31) flere fans, da hun annonserte at hun hadde lagt skuespillerkarrieren på hylla.

Siden den gang har 31-åringen skapt en rekke overskrifter for sine mange skandaler, inkludert fyllekjøring, påkjørsler og narkotikaarrestasjoner.

- Ser sunn ut

Likevel har den berømte skuespilleren holdt en svært lav profil, frem til hun i juni snakket ut om mange av hendelsene.

Nå vekker imidlertid «What I like About You»-stjernen oppsikt igjen - for hun er ifølge Page Six nemlig ikke til å kjenne igjen.

GJEMTE SEG: Amanda Bynes forsøkte å holde en svært lav profil da hun var ute og handlet. Foto: Splash News
GJEMTE SEG: Amanda Bynes forsøkte å holde en svært lav profil da hun var ute og handlet. Foto: Splash News Vis mer

Nettstedet beskriver utseendet hennes om sunt da hun søndag ble observert mens hun var ute og handlet.

Den mye omtale skuespilleren var ikledd en beige genser, hvit T-skjorte og svarte jeans, med en sort Chanel-veske. Til tross for at Amanda ser bedre ut enn på lenge, skriver nettstedet at hun skal ha prøvd å holde en lav profil.

Vil tilbake på skjermen

I juni var det første gang på flere år at stjernen tok bladet fra munnen. Den gang innrømmet Amanda at hun var edru, og at hun ønsket å finne sin vei tilbake til en skuespillerkarriere.

ABC og Vanity Fair var blant mediene som omtalte Bynes første intervju på fire år, der hun fortalte om hvordan tiden utenfor rampelyset hadde vært for henne. 31-åringen forklarte i intervjuet med Youtube-kanalen Hollyscoop at det har vært hektisk.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg har faktisk begynt på skolen siden sist, moteskolen F.I.D.M, og jeg elsker det.

31-åringen, som har medvirket i en rekke filmer, la heller ikke skjul på at hun ønsket å returnere til skjermen når hun er ferdig med utdannelsen.

Bynes har nå vært edru i over tre år, og ifølge intervjueren skal barnestjernen ha det mye bedre nå.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNE: Mange husker nok Amanda Bynes fra blant annet «What i like about you», «Alt en jente kan ønske seg» og «Hairspray». Slik så stjernen ut i 2006 - nå er hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: AP
STJERNE: Mange husker nok Amanda Bynes fra blant annet «What i like about you», «Alt en jente kan ønske seg» og «Hairspray». Slik så stjernen ut i 2006 - nå er hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: AP Vis mer

Gikk nedover

I mars 2012 fikk hun bot for å snakke i telefonen mens hun kjørte bil, og en måned senere ble hun arrestert for fyllekjøring.

Bynes ble så tiltalt for å ha krasjet i en annen bil og forlatt stedet, en sak som ifølge Los Angeles Times senere ble løst privat utenfor retten.

Amanda var innblandet i flere bilrelaterte hendelser, noe som førte til at hun ble fratatt førerkortet. I september 2012 ble bilen hennes inndratt som en følge av dette, ifølge People.

Overskriftene har imidlertid ikke gitt seg her. Skuespilleren ble nemlig arrestert i sitt eget hjem i 2013 etter at hun ble tatt for besittelse av marihuana. Da politiet dukket opp på døren, forsøkte 31-åringen å tukle med bevisene, og ifølge aktor i saken kastet hun en bong ut av vinduet sitt i New York, skrev NY Daily News.

Saken fortsetter nedenfor.

Amanda Bynes skapte nok en gang overskrifter da hun på Twitter uttrykte at hun ville at Drake skulle «myrde vaginaen hennes».

Nå kan det derimot se ut til at stjernen går lysere tider i møte - og ifølge henne selv er det store muligheter for at hun snart vil være tilbake på skjermen.

LES OGSÅ: - Det var spesielt å kle av seg på andre date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer