Barnestjernen døde brått

Logan Williams ble bare 16 år gammel.

DØD: Skuespiller Logan Williams (til høyre) har gått bort, bare 16 år gammel. Flere av hans tidligere kolleger har tatt til sosiale medier for å uttrykke sin sorg, blant andre Grant Gustin (til venstre). Foto: Instagram / @grantgust
DØD: Skuespiller Logan Williams (til høyre) har gått bort, bare 16 år gammel. Flere av hans tidligere kolleger har tatt til sosiale medier for å uttrykke sin sorg, blant andre Grant Gustin (til venstre). Foto: Instagram / @grantgust Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Logan Williams (16) har gått bort, skriver Tri-Ciry News.

Moren Marlyse Williams bekrefter dødsfallet overfor avisen. Det er hittil ikke kjent hva dødsårsaken er.

Familien er knust, sier moren, og legger til at det er ekstra tøft nå som de ikke har lov til å sørge sammen.

- Jeg kan ikke gi foreldrene mine, som mistet sitt eneste barnebarn, en klem. Det er vanskelig, sier hun.

Kolleger i sorg

Williams er best kjent for rollen som unge Barry Allen i serien «The Flash». Ifølge IMDb landet den unge kanadieren sin første filmrolle som tiåring - i filmen «The Color of Rain».

GÅTT BORT: Kirk Douglas er død, 103 år gammel. Video: CNN Vis mer

Siden har han vært å se flere filmer og serier, som «The Whispers», «Supernatural» og «When Calls The Heart», og ifølge moren hadde sønnen en lovende framtid som skuespiller.

Flere av Williams' kolleger har nå tatt til sosiale medier i sorg.

Grant Gustin, som spiller voksne Barry Allen i «The Flash», har delt et bilde av ham og Williams på Instagram, der han skriver følgende:

«Hørte akkurat nyheten om at Logan Williams brått har gått bort. Dette bildet ble tatt da vi spilte inn den første episoden av «The Flash» i 2014. Jeg var så imponert, ikke bare av Logans talent, men av hvor profesjonell han var på sett. Mine tanker og bønner er med ham og familien i dette som jeg er sikker på at er en vanskelig tid for alle».

John Wesley Shipp, som hadde rollen som Barry Allen i 1990-versjonen av samme serie, og som faren i den nye versjonen, har også delt sine minner i sosiale medier.

«Hjerteknust etter å ha hørt om Logan Williams' bortgang i en alder av 16. Han gikk 100 prosent inn for å spille unge Barry Allen, og vi savnet ham så fort vi gikk videre fra den delen av historien», er blant det han skriver i et innlegg på Twitter.

- Eksepsjonelt talent

Erin Krakow, som spilte mot Williams i serien «When Calls The Heart», beskriver 16-åringen som «vakker, varm, tullete og talentfull». I et innlegg på Twitter skriver Krakow at han alltid klarte å få henne til å le.

«Han ble bare nesten 17, og hadde det jeg er sikker på at kunne vært en veldig lys framtid foran seg», skriver hun til et bilde av Williams.

Williams' talent er noe også hans agent, Michelle Gauvin, trekker frem i en uttalelse til New York Post.

«Vi er i sjokk og i sorg over dette tragiske tapet. Logan var et eksepsjonelt talent, med et godt hjerte og smittende vesen. Vi vil alle savne ham enormt. Våre tanker og bønner er med familien og hans kjære», skriver Gauvin i uttalelsen.

LES OGSÅ: - Klare for nytt barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer