Barnestjernen blir bestemor

- En ny dimensjon i livet, sier Anita Hegerland.

BLIR BESTEMOR: Anita Hegerland blir bestemor for første gang. Datteren Greta (t.v) venter sitt første barn. - Vi har et kjempegodt forhold, og kan snakke om alt, har Greta tidligere fortalt til Se og Hør.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
BLIR BESTEMOR: Anita Hegerland blir bestemor for første gang. Datteren Greta (t.v) venter sitt første barn. - Vi har et kjempegodt forhold, og kan snakke om alt, har Greta tidligere fortalt til Se og Hør. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Solen skinner litt ekstra for den tidligere barnestjernen Anita Hegerland (52) denne sommeren. Datteren Greta (25) er gravid og snart utvides familien. 

- Det blir en ny dimensjon i livet. Jeg har alltid fleipet med barna og sagt at jeg gleder meg til den dagen jeg blir bestemor, sier Hegerland til Seoghør.no og forteller at hun ble overrasket og overlykkelig over nyheten. 

- Datteren min er 25 år og jeg hadde ikke forventet dette.

- Det som er fint med å være bestemor er at man kan låne barnet og levere tilbake, jeg skal jo ikke ta over morsrollen, sier Hegerland som legger til at datteren vil få mye støtte.

- Mor og bestemor bor en halvtime unna. 

- Mike er overlykkelig

Hegerland var barnestjerne i Norge, Sverige og Tyskland på 1960- og 1970-tallet. Hun hadde stor suksess med sanger som «Mitt Sommarlov» og «Schön ist es auf der Welt zu sein». Hele fire ganger har hun deltatt i Melodi Grand Prix. 

Anita har datteren Greta med eks-kjæresten Mike Oldfield. Selv om han bor på Bahamas forteller hun at deres to felles barn alltid har hatt et godt forhold til faren sin. 

- Mike blir bestefar for første gang og er overlykkelig over nyheten.  

Vil ta med barnebarne i skogen
Selv håper hun å bli en stolt og engasjert bestemor som tar med barnebarnet på mye gøy.  

- Jeg blir nok en veldig engasjert bestemor eller moro-mor som jeg liker å si. Vi skal ha det mye gøy sammen og dra ut i skog og mark. 

I sin egen barndom hadde hun et travelt og hektisk program som liten sangstjerne. Hun har tidligere fortalt om oppveksten som ble påvirket av farens alkoholvaner.

I et intervju med Se og Hør i 2012 sa hun at hun slet med å takle ustabiliteten rundt faren både som barn og voksen, men at de ble gjenforent i månedene før han døde i februar i fjor.

– Jeg opplevde en del ustabilitet med ham, og frykt rundt dette, som var vanskelig å takle både da jeg var liten og som voksen, sa hun den gangen. 

Nå håper hun å kunne være en god rollemodell for familiens nyeste tilskudd.  

- Jeg håper å være en god støtte og en veileder som kan inspirere, sier Hegerland. 

LES OGSÅ: Pappas alkoholproblemer gjorde meg forsiktig Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer