FORELDRE: Anna Chlumsky og ektemannen Shaun So ble torsdag forrige uke foreldre for første gang, da datteren Penelope Joan så dagens lys. Foto: All Over Press
FORELDRE: Anna Chlumsky og ektemannen Shaun So ble torsdag forrige uke foreldre for første gang, da datteren Penelope Joan så dagens lys. Foto: All Over PressVis mer

Barnestjernen ble mamma

«My Girl»-stjernen Anna Chlumsky kalte opp datteren etter verdensberømt skuespiller.

SEOGHØR.NO: Anna Chlumsky (32) slo igjennom i 1991, da hun spilte mot Macaulay Culkin (32) i filmen «My Girl».

Nå kan Chlumsky, som i disse dager er Emmy-nominert for sin rolle i TV-serien «Veep», juble over at hun har fått sitt første barn - en datter hun og ektemannen Shaun So har gitt navnet Penelope Joan.

Chlumsky har dermed gjort som blant andre Kourtney Kardashian (34), og kalt opp datteren etter den spanske skjønnheten Penelope Cruz (39) - som i disse dager selv venter barn.

«Penelope» er ifølge Wikipedia også en figur i Odysseen, skrevet av den greske dikteren Homer, og symboliserer trofasthet.

32-åringen trives godt i morsrollen, og forteller til People at datteren er en perfekt miks av henne og ektemannen:

- Når hun er med ham ser vi hans trekk hos henne, og når hun er med meg ser vi mine. Hun er en perfekt miks. Vi tror hun har min munn, men det er litt vanskelig å si allerede nå. Selv øyenfargen hennes forandrer seg i forskjellig lys. Men hun har masse hår!

Ekteparet giftet seg i 2008.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke den sexy nabojenta