Jennette McCurdy:

Barnestjernen avslører hemmelig familiedrama

Tiden under «iCarly»-innspillingen var ikke så rosenrød som man skulle trodd.

DEN GANG DA: Fra venstre: Nathan Kress, Jerry Trainor, Miranda Cosgrove og Jennette McCurdy i 2010. Sistnevnte åpner opp om tung tid i ny bok. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB.
DEN GANG DA: Fra venstre: Nathan Kress, Jerry Trainor, Miranda Cosgrove og Jennette McCurdy i 2010. Sistnevnte åpner opp om tung tid i ny bok. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB. Vis mer
Publisert

Den tidligere Nickelodeon-stjerna, Jennette McCurdy (30), ble for alvor et kjent fjes da hun kapret rollen som Sam Puckett i serien «iCarly», som gikk på TV mellom 2007 og 2012.

På utsiden virket det som den unge skuespilleren levde drømmelivet, og unngikk stort sett det som var av offentlige skandaler.

Men slik var det ikke. Nå avslører nemlig McCurdy hittil hemmelig familiedrama, som skygget over tiden som TV-stjerne.

I 2017 forlot «iCarly»-skuespilleren Hollywood og det ble stille rundt henne. Hun uteble også fra «iCarly»-reunionen som kom på Paramount+ nylig.

I sin første bok «I'm Glad My Mom Died» bruker den tidligere skuespilleren mørk humor for å fortelle om traumene hun sitter igjen med, etter å ha jobbet i TV-bransjen. En bransje hun aldri ønsket å jobbe i.

30-åringen forteller at hun gjorde alt for sin mor, som hun kaller «narsissistisk».

Moren, som døde av brystkreft i 2013, skal angivelig ha tvunget datteren inn i ubehagelige og utleverende situasjoner.

Videre forteller barnestjernen at i stedet for å gi kjærlighet og støtte, var moren med på å gi henne spiseforstyrrelser og dårlig selvtillit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer