Miranda Fryer:

Barnestjernen (34) døde brått

- La seg for å sove og aldri våknet igjen.

DØD: Barnestjerne Miranda Fryer, kjent fra den australske såpeoperaen «Neighbours» er død. Hun ble 34 år. Foto: Skjermdump Facebook
DØD: Barnestjerne Miranda Fryer, kjent fra den australske såpeoperaen «Neighbours» er død. Hun ble 34 år. Foto: Skjermdump Facebook Vis mer
Publisert

Den australske såpeoperaen «Neighbours» er blant verdens lengstlevende såpeserier. Den hadde sin premiere i mars 1985, og har blitt vist i hele 57 land - inkludert Norge.

Nå er en av seriens tidligere skuespillere død.

34 år

Barneskuespiller Miranda Fryer var den første som spilte rollen som karakterene Kerry og Joes datter. Hun spilte i sin første episode i 1989, 18 måneder gammel, og var å se i rollen som Sky Mangel i tre år.

Nå melder en rekke medier, deriblant Sky News, at Fryer har gått bort. Hun ble 34 år gammel, og døde mens hun sov 6. januar.

TRAGEDIE: Leo Ajkic kaller den svenske rapperen Einár´s dødsfall en tragedie. Video: AP / NTB. Reporter: Magnus Paus/ Vegard Krüger / Christian Fjermeros. Vis mer

Hun skal ha vært den første barneskuespilleren som fikk kontrakt i den populære serien, og skal ha vært svært populær blant de andre skuespillerne, ifølge Sky News.

«Våknet aldri igjen»

Hun ble ferdig utdannet sykepleier under pandemien, og i november 2020 giftet hun seg med Arthur Pothitis.

«Ekte sjelevenner. Miranda og Arthur planla å starte en familie, da hun forrige uke la seg for å sove og aldri våknet igjen. Vi vet ikke hvorfor», heter det i en offentlig uttalelse fra familien.

NYE DETALJER: Dokumentaren Caroline Flack: Her Life And Death» begynner snart å rulle på skjermen. Vis mer

«Hun hadde noen få helseproblemer med hjertet, kanskje hennes vakre personlighet bare var for bra for denne verden. Vi som elsket henne så mye kommer til å ta vare på minnene hun har gitt oss, og sørge dette tapet for evig», heter det videre.

Familien venter fremdeles på rettsmedisinerens rapport.

- Trist

Assisterende produsent og castingdirektør Jan Russ, som jobbet med serien fra 1985 til 2008, uttalte følgende om det vonde tapet:

- Jeg er så trist over å miste en fra rollebesetningen min og spesielt en så ung som Miranda, som tilbrakte sine veldig unge år i serien. Jeg elsker dem som om de skulle vært mine egne, og føler på tapet når de dør.

«Familien hennes har vår dypeste sympati i denne tida», skriver Erinsborough News, en fanside for «Neighbours».

LES OGSÅ: Marius Borg i dyp sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer