Logan Williams:

Barnestjernen (16) døde - dødsårsaken bekreftet

Gikk bort på tragisk vis i fjor.

DØD: Skuespiller Logan Williams (til høyre) gikk bort i fjor, bare 16 år gammel. Nå er dødsårsaken endelig bekreftet. Her er han fotografert med medskuespiller Grant Gustin (til venstre). Foto: Instagram / @grantgust
DØD: Skuespiller Logan Williams (til høyre) gikk bort i fjor, bare 16 år gammel. Nå er dødsårsaken endelig bekreftet. Her er han fotografert med medskuespiller Grant Gustin (til venstre). Foto: Instagram / @grantgust Vis mer
Publisert

Nyheten om det tragiske dødsfallet kom i april i fjor - barnestjernen Logan Williams ble bare 16 år.

Williams var best kjent for rollen som unge Barry Allen i serien «The Flash». Ifølge IMDb landet den unge kanadieren sin første filmrolle som tiåring - i filmen «The Color of Rain».

Det var åpenbart at 16-åringen var spådd en lysende framtid i bransjen, og mang en kollega var raskt ute med kondolanser da han gikk bort så altfor ung.

Familien satt igjen knust, og visste ikke sin arme råd. Stjernens bortgang skjedde i en tid hvor pandemien hadde tatt over og store deler av verden levde i lockdown, med stor frykt for smitte.

- Jeg kan ikke gi foreldrene mine, som mistet sitt eneste barnebarn, en klem. Det er vanskelig, sa skuespillerens mor den gang.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Offisiell dødsårsak klar

Da nyheten om dødsfallet ble kjent, hadde ikke rettsmedisinerne konkludert med noe dødsårsak ennå. Nå er den offisielle dødsårsaken imidlertid endelig bekreftet:

The Coroners Service of British Columbia har konkludert med at 16-åringen døde av en «akutt overdose» av fentanyl, og de klassifiserer dødsfallet som «et uhell». Det skriver NBC News.

Fentanyl er et hissig legemiddel som er om lag 50 ganger kraftigere enn heroin, og 100 ganger kraftigere enn morfin. Medikamentet brukes først og fremst ved generell anestesi, skriver Store norske leksikon.

People skrev i fjor at den unge skuespilleren hadde store rusproblemer. Moren fortalte at han slet med avhengighet i de tre siste årene av livet sitt. Hun valgte å åpne seg om det i håp om å hjelpe andre som er i samme situasjon.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

- Han har ikke dødd forgjeves. Han skal hjelpe mange mennesker framover, fortalte hun til New York Post, som People gjenga.

Første gang hun oppdaget at sønnen brukte rusmidler, var han bare 13 år gammel. Den gang tok hun ham med marihuana, før han i senere år gikk over til hardere stoffer. Williams skal ha skammet seg, men tok ikke problemene på alvor. Han var innlagt i fjor, uten at det hjalp.

- Jeg gjorde alt som en mor kunne gjøre. Jeg gjorde alt utenom å lenke ham fast i meg selv for å holde ham trygg, fortalte hun.

Logan Williams var blant annet å se i filmer og serier som «The Whispers», «Supernatural» og «When Calls The Heart».

LES OGSÅ: - Hvem tror du gråt mest i dag?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer