Barnestjerne kaster klærne

- Mormor ba meg ta med en signert Playboy-kopi til henne.

BARNESTJERNE: Cherie Johnson ble en populær barneskuespiller på 80- og 90-tallet gjennom roller i TV-seriene «Punky» og «Steve» (bildet).
BARNESTJERNE: Cherie Johnson ble en populær barneskuespiller på 80- og 90-tallet gjennom roller i TV-seriene «Punky» og «Steve» (bildet). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 27 år etter at hun slo igjennom som den åtte år gamle venninnen til «Punky Brewster», i TV-serien med samme navn, har skuespilleren Cherie Johnson (35) funnet seg en ny drømmerolle - som nakenmodell for bladet «Playboy».

Nylig ble skuespilleren observert toppløs på en strand i USA, mens hun tok bilder som hun håper skal få henne på trykk i Hugh Hefners blad.

Johnson - som på 90-tallet også gjorde suksess i TV-serien «Steve» - sier til TMZ.com at hun har ønsket å stille opp for «Playboy» i over 17 år.

- Helt siden jeg fylte 18, har jeg sagt til familien min at jeg vil være i «Playboy». Da min mor sa ja, og mormor ba meg ta med en signert kopi av bladet til henne, gjorde jeg det til et av mine mål, sier Johnson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke betalt for disse

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer