Hanson:

Barnestjerne hardt skadd i ulykke

Hanson-stjernen har sett bedre dager.

SKADD: Zac Hanson (t.h) forteller at han ble alvorlig skadd i en ulykke på motorsykkel. Her poserer han med brødrene Taylor og Isaac i 2013. Foto: NTB scanpix
SKADD: Zac Hanson (t.h) forteller at han ble alvorlig skadd i en ulykke på motorsykkel. Her poserer han med brødrene Taylor og Isaac i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er godt over 20 år siden trioen Hanson, som består av de tre brødrene Isaac (38), Taylor (36) og Zac Hanson (33), herjet på hitlistene verden over. De huskes nok trolig aller best for «Mmmbop», en låt som til stadighet er å høre på diverse karaokeklubber fortsatt.

Nylig gjorde guttene, som alle har bikket 30 år, comeback, og la ut på en eneste stor hitparade av en turné. Den har ikke avtatt ennå, og i disse dager spiller de rundt om i både Canada og USA. Turneen kunne derimot ha fått en brå stopp, etter at den ene broren nylig var involvert i en alvorlig motorsykkelulykke.

- ER DERE DØVE: Se og Hørs reporter fikk møte The Hanson Brothers, brødrene bak superhiten «MMMbop» fra 2001 for et litt annerledes intervju. Reporter: Fanny Odden / Video/redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Ifølge E! News har Zac Hanson, den yngste av brødrene, pådratt seg flere skader etter den alvorlige ulykken.

Brudd og brist

På Instagram har han delt et bilde av seg selv i en sykehusseng, der man tydelig ser at han har hatt bedre dager.

Han skriver følgende om ulykken, som kunne endt mye verre:

- På onsdag var jeg involvert i en ulykke på motorsykkelen min, etter at jeg øvde til å kjøre cross-country. Selv om det hele endte med tre brukne ribbein, et brukket kragebein og en bristet skulderblad, er ingenting så skadet at det ikke blir bedre med litt hvile og tiden - og med en sunn dose «gaming», skriver barnestjernen på Instagram.

Artisten forklarer videre at han heldigvis hadde på seg beskyttelse, noe som sørget for at skadene ikke ble så ille som de potensielt sett kunne ha blitt. Han klarte å gå etter ulykken, og hadde heldigvis brødrene sine i umiddelbar nærhet. Zac gikk også hjelp av noen lokale brannmenn.

Han har å holde sengen den kommende perioden, noe som har sørget for mange spørsmål om konsertene vil bli avlyst. Artisten kan heldigvis forsikre fansen om at «the show must go on».

- Vi kommer ikke til å avlyse noen av konsertene. I stedet vil min gode venn Dash Hutton få ta over trommestikkene i de kommende ukene, mens jeg skal vie all min oppmerksomhet til å synge, forklarer han.

STJERNER: Hanson var uhyre populære på 1990-tallet. Her er de fotografert i 2001 i New York. Fra venstre ser vi Isaac, Taylor og Zac. Sistnevnte har nå skadet seg. Foto: NTB scanpix
STJERNER: Hanson var uhyre populære på 1990-tallet. Her er de fotografert i 2001 i New York. Fra venstre ser vi Isaac, Taylor og Zac. Sistnevnte har nå skadet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Norsk flørt

Det var ikke bare musikken som sørget for at Hanson i sin tid ble godt kjent i Norge. To av popbrødrene har nemlig et spesielt forhold til to av våre mest kjente kvinnelige artister.

Marion Ravn (35) og Marit Larsen (36) hadde begge mye kontakt med Hanson-guttene, da de selv gjorde suksess i duoen M2M. Mens Marion skal ha datet Zac Hanson en kort periode, var Marit Larsen sammen med hans storebror Isaac i to år.

DATET ISAAC: Marit Larsen og Isaac Hanson møtte hverandre mens Marit var med i duoen M2M, og Isaac besøkte henne blant annet i Norge. Foto: Se og Hør faksimile
DATET ISAAC: Marit Larsen og Isaac Hanson møtte hverandre mens Marit var med i duoen M2M, og Isaac besøkte henne blant annet i Norge. Foto: Se og Hør faksimile Vis mer

Da Ravn i 2013 var med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», avslørte hun at hennes sang «Everything» handler om forholdet til Zac Hanson:

- Den handler om en gutt jeg datet. Han spilte trommer i Hanson. Etter turneen ringte han ikke, da ble telefonen stille. Det var turneen, også var det over. Jeg var 15 år, og det var da ideen kom.

Marion røpet også at hun kom på ideen til sangen, da hun tenkte på sist hun hørte fra Zac. Derfor starter låten slik: teksten «It's been nine days, eight hours, forty minutes, ten seconds since you called …».

På privaten er alle guttene i dag godt gift og har til sammen fått 12 barn. Eldstemann Isaac har tre, Taylor har fem og minstemann Zac er far til fire.

LES OGSÅ: Slik setter de fart på romanseryktene

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer