Barnestjerne gikk amok på fest hos Paris Hilton

- Vet dere ikke hvem jeg er? Jeg var med i «Baywatch» og «Celebrity Rehab», raste Jeremy Jackson.

UHELDIG HELG: Natt til søndag koste Paris Hilton seg sammen med blant andre broren Barron (nr. 2 f.v) og kameraten Brandon Davis da den tidligere TV-stjernen Jeremy Jackson (ytterst t.h) dukket opp uanmeldt - og gikk berserk da det viste seg at Paris og vennene ikke visste hvem han var og ikke vil ha ham med på festen.  Foto: Stella Pictures
UHELDIG HELG: Natt til søndag koste Paris Hilton seg sammen med blant andre broren Barron (nr. 2 f.v) og kameraten Brandon Davis da den tidligere TV-stjernen Jeremy Jackson (ytterst t.h) dukket opp uanmeldt - og gikk berserk da det viste seg at Paris og vennene ikke visste hvem han var og ikke vil ha ham med på festen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hotellarving og reality-stjerne Paris Hilton (33) er glad i å feste, men natt til søndag ble det for mye selv for henne.

Blondinen festet med noen få av vennene sine i Hiltons strandhus i Malibu, California da det brøt ut en vill slåsskamp i huset, melder TMZ.

Det var den tidligere «Baywatch»-stjernen Jeremy Jackson (33), som spilte unge Hobie Buchannon i 90-tallsserien, som skal ha utløst bråket.

Ifølge TMZ ankom han huset til Paris Hilton sammen med noen venner og gikk rett inn uten invitasjon.

PREGET: Hotellarvingen har uttalt at opplevelsen var svært ubehagelig. Her kommer hun seg med litt shopping og Frozen yogurt i Malibu dagen etter slåsskampen.  Foto: Stella Pictures
PREGET: Hotellarvingen har uttalt at opplevelsen var svært ubehagelig. Her kommer hun seg med litt shopping og Frozen yogurt i Malibu dagen etter slåsskampen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vi ante ikke hvem han var

Jackson hevdet opprinnelig at han helt uprovosert ble overfalt av Paris og vennene hennes og slått i hodet med en spritflaske.

Paris Hilton har nå avkreftet Jacksons påstand, og skriver på Twitter-profilen sin at den tidligere barnestjernen stormet inn i huset hennes og var så voldelig at to av vennene hennes endte opp på sykehus.

Sosietetsstjernen postet også en lenke til en nettside der hun kom med en lengre beskrivelse av episoden.

«Vi hadde ikke peiling på hvem han var, han var så skummel. Vennene mine sa til ham 'Vi kjenner deg ikke, vær så snill å dra', gjentatte ganger, men han nektet», skriver hun på nettsiden.

Det var da Hiltons kamerat, oljearving Brandon Davis, bad de ubudne gjestene om å dra at Jackson gikk amok.

«Vet dere ikke hvem jeg er? Jeg var med på Baywatch og Celebrity Rehab», skal 33-åringen ha rast mot Paris og vennene hennes.

Dermed grep han tak i en av de mannlige husgjestene og tok kvelertak på ham - angivelig med enorme krefter. Flere prøvde deretter å overmanne ham, og skuespiller Jasmine Waltz (31) slo ham i hodet med en vodkaflaske, skriver TMZ.

FALMET STJERNE: På 1990-tallet hadde Jeremy Jackson (nr. 3 f.v) sine glansdager i «Baywatch», sammen med (f.v) Alexandra Paul, Jaason Simmons, David Charvet, Yasmine Bleeth, David Hasselhoff, Pamela Anderson og Gregory Alan-Williams. Foto: Stella Pictures
FALMET STJERNE: På 1990-tallet hadde Jeremy Jackson (nr. 3 f.v) sine glansdager i «Baywatch», sammen med (f.v) Alexandra Paul, Jaason Simmons, David Charvet, Yasmine Bleeth, David Hasselhoff, Pamela Anderson og Gregory Alan-Williams. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ingen arrestert

Jeremy Jackson skal ha forlatt åstedet etter å ha brutt av en del på Paris Hiltons bil sammen med vennene sine.

Hiltons bror, Barron Hilton (23), ble også skadet i slåsskampen. Ifølge TMZ måtte han til sykehuset og sy flere sting. Foreløpig befinner han seg fortsatt på sykehuset.

Politiet forteller til TMZ at de mottok samtaler fra to personer som begge hevdet de ble angrepet. Da politiet ankom strandhuset, som Hilton leier for omtrent 400.000 kroner i måneden, ønsket ingen å anmelde og ingen ble pågrepet.

Dette er ikke første gang Barron Hilton blir banket opp. Før jul i fjor ble han slått helseløs etter at Paris' tidligere venninne Lindsay Lohan (28) angivelig bestilte et angrep på ham.

Jeremy Jackson har tidligere slitt med rusproblemer, men skal nå være rusfri og driver som personlig trener. På Instagram-profilen sin fremmer han en sunn og fysisk aktiv livsstil.

LES OGSÅ: Rett fra skilsmisse til date med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer