VOKSESMERTER: Andrew Koenig (til venstre) huskes best for sin rolle i sitcom-en Gropwing Pains, som gikk på tv-skjermer verden over på 80-tallet. Foto: wenn.com
VOKSESMERTER: Andrew Koenig (til venstre) huskes best for sin rolle i sitcom-en Gropwing Pains, som gikk på tv-skjermer verden over på 80-tallet. Foto: wenn.comVis mer

Barnestjerne funnet død

Den tidligere barnestjernen Andrew Koenig er funnet død i en park i Vancouver etter å ha vært savnet i to uker.

SEHER.NO:  Politiet i Vancouver har funnet liket av det de mener er den amerikanske barnestjernen Andrew Koenig, som forsvant tidligere denne måneden.

Koenig ble 41 år gammel.

Stanley Park er en stor park med plener, trær og turistattraksjoner og Koenig var i byen for å besøke venner.

Deprimert
Hans familie og venner ble imidlertid sterkt bekymret, da skuespilleren forsvant. Koenig lenge kjempet mot depresjon og forsvant 14. februar uten et ord.

Det er foreløpig ikke kommet frem noen opplysninger om dødsårsaken.

Både familiemedlemmer, kjendis-venner og politiet har lett etter TV-stjernen, etter at skuespilleren ikke har gitt livstegn fra seg siden midten av februar.

Andrew - som er best kjent fra 80-talls serien "Growing Pains" - var på ferie i OL-byen Vancouver, men kom ifølge sin far seg aldri på flyet som skulle frakte ham hjem til USA.

Skuespiller-familie

- Han ble sist sett nær et bakeri i Stanley Park-området i Vancouver på Valentine's Day 14. februar. Han kom seg aldri på flyet han skulle reise hjem med den 16. februar, skriver Walter Koenig på et eget nettsted (ekstern lenke) som er opprettet for å etterlyse skuespilleren.

Walter Koenig (73) er selv en kjent skuespiller - blant annet for sin rolle som "Checkov" i TV-serien "Star Trek".

Under oppholdet i Vancouver, skal Koenig ha bodd hos burlesk-danseren Jane Magenta, men hun hevder hun ikke har noen anelse om hva han har gjort etter at han forlot hennes leilighet.

Etterlyst av mange

- Foreldrene hans har kontaktet oss, og de har beviser på at han er veldig deprimert, skrev hun fredag på sin Facebook-profil, ifølge E! Online.

Hollywood-stjerner som "Charmed"-skuespilleren Alyssa Milano, komikeren Sarah Silverman og regissøren Kevin Smith, etterlyste alle Koenig på sine Twitter-profiler etter at han ble meldt savnet.

- Politiet i Vancouver etterforsker nå liket av en person som ble funnet i Stanley Park, stod det i pressemeldingen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Filmprodusentene drepte Brittany