Aaron Carter:

Barnestjerne arrestert for promillekjøring

Aaron Carter ble stoppet av politiet.

ARRESTERT: Både Aaron Carter og kjæresten Madison Parker ble arrestert natt til søndag. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
ARRESTERT: Både Aaron Carter og kjæresten Madison Parker ble arrestert natt til søndag. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Lørdag kveld gikk det ikke helt som planlagt for artisten Aaron Carter (29).

Ifølge en rekke utenlandske medier skal 29-åringen ha blitt arrestert for promillekjøring og for besittelse av marijuana.

ARRESTERT: Politiet har frigitt dette bildet av Aaron Carter, som ble tatt kort tid etter hans arrestasjon. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Politiet har frigitt dette bildet av Aaron Carter, som ble tatt kort tid etter hans arrestasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«I want candy»-sangeren ble stoppet av politiet natt til søndag, norsk tid, ifølge People.

Rapporter innhentet av kjendisnettstedet TMZ, viser at stjernen skal ha nektet å gjennomføre tester som kunne sagt noe om hans påvirkning.

Hans kjæreste, Madison Parker, var også til stede i bilen, og ble i likhet med sin berømte kjæreste arrestert. Det har politiet bekreftet via ABC News.

Hun har blitt siktet for besittelse av marijuana, samt for å ha hindret politiets etterforskning. I tillegg ble Parker siktet for besittelse av andre rusmidler.

Beklager til fansen

Kun timer før hendelsen twitret Carter en melding hvor han skrev at han ikke kunne holde sitt kommende show i Kansas City samme kveld grunnet «transportproblemer».

- Jeg lover å komme tilbake snart, skal han ha lovet fansen.

Rusmisbruk

I november avslørte barnestjernen sine problemer med rusmisbruk.

I et intervju med «Oprah: Where Are They Now», forklarte Carter at foreldrenes brudd var én av årsakene til at han gikk inn i en dyp depresjon.

- Jeg elsket at familien alltid var sammen. Jeg ønsket ikke at de skulle gå fra hverandre, noe som utgjorde deler av skylda til depresjonen. For å styre unna de negative tankene, begynte jeg å feste og havnet etter hvert i mye trøbbel, sa han til talkshowdronninga, ifølge E! News, og fortsatte:

- Med alt som foregikk begynte det å minke i pengeboka. Til slutt var jeg også blakk.

Mistet søsteren

I 2013 ble det også kjent at 28-åringen hadde pådratt seg en gjeld på 13 millioner kroner, for å ha unnlatt å betale skatt på midten av 2000-tallet.

- Aaron har slått seg selv konkurs, dette er i et forsøk på å gå videre med livet sitt og karrieren, fortalte en representant av Carter, Steve Honing i en uttalelse.

Problemene ga seg imidlertid ikke der.

I 2012 døde søsteren, Leslie Carter, bare 25 år gammel.

STJERNEBRØDRE: Aaron Carter er lillebroren til Nick Carter (t.v) fra boybandet «Backstreet Boys». Foto: Reuters / NTB Scanpix
STJERNEBRØDRE: Aaron Carter er lillebroren til Nick Carter (t.v) fra boybandet «Backstreet Boys». Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

- Vi er i dyp sorg over tapet av vår elskede søster, datter og barnebarn, Leslie Carter. Vi ber om respekt for vårt privatliv i denne vanskelige perioden, kunngjorde en talsperson på vegne av Carter-familien den gang.

Overfor Oprah Winfrey forklarte tenåringsidolet at han kort tid før søsterens bortgang hadde mottatt en bonus på 10 000 dollar. Disse ville han gi til Leslie for behandling av hennes pilleavhengighet.

- Vi er i dyp sorg over tapet av vår elskede søster, datter og barnebarn, Leslie Carter. Vi ber om respekt for vårt privatliv i denne vanskelige perioden, kunngjorde en talsperson på vegne av Carter-familien

- Jeg ringte henne to uker før og sa at jeg ville gi henne penger slik at hun kunne få hjelp hos en avrusningsklinikk.

Kort tid senere døde imidlertid 25-åringen, som også etterlot seg ektemannen og et barn.

- Etter at hun døde har jeg forstått at livet er så mye mer enn bare penger og berømmelse, fortalte han.

LES OGSÅ: Realitystjerne dømt til 40 års fengsel for overgrep mot barn