Laurel Griggs:

Barnestjerne (13) døde

Den unge skuespilleren gikk bort etter et astmaanfall.

GIKK BORT: Den 13 år gamle skuespilleren Laurel Griggs er død. Her avbildet sammen med moren sin i 2010. Foto: Getty
GIKK BORT: Den 13 år gamle skuespilleren Laurel Griggs er død. Her avbildet sammen med moren sin i 2010. Foto: Getty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke bekreftet bestefaren til den 13 år gamle skuespilleren Laurel Griggs at hun har gått bort etter et astmaanfall, skriver The New York Times.

- Laurel var et barn som alle drømte om å få. Hun var ei fantastisk jente som kunne spille en rolle uten å glemme en eneste setning, og jeg hørte henne aldri klage, sier bestefaren, David B. Rivlin, i en pressemelding.

- Jeg kommer til å savne henne, fortsetter han.

Ifølge avisen ble legehjelp kontaktet tirsdag forrige uke etter at ei ung jente skal ha hatt problemer med å puste ved trappene utenfor New York Police Department.

En politibetjent skal umiddelbart ha utført hjerte- og lungeredning på jenta på vei til sykehuset, har politiet uttalt.

Den 13 år gamle skuespilleren døde senere på sykehuset, og ble begravet på fredag.

Ifølge bestefaren ble Griggs diagnostisert med astma tidlig.

- Hun tok medisinene sine hver eneste dag og hadde en pustemaskin hun kunne bruke hvis hun trengte den, sier han.

Barnestjerne

I etterkant har bestefaren også delt noen varme ord om barnebarnet i sosiale medier, og skrev blant annet følgende på Facebook:

- Verden mistet en ekte prinsesse som bare ønsket å gjøre fremtiden lykkelig for alle. Skuespill var en barndomsdrøm som ble virkelig og hun hadde store planer for fremtiden, skrev han.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke i juni i år. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

Bare seks år gammel fikk hun sitt store gjennombrudd på Broadway i musikalen, «Cat on a Hot Tin Roof», hvor hun spilte sammen med Scarlett Johansson, og Laurel Griggs har siden den gang gjort en rekke minneverdige roller.

I 2013 spilte hun i den prisbelønnede musikalen «Once», og hun har medvirket flere ganger i «Saturday Night Live».

LES OGSÅ: - Mye dårlig samvittighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer