PROBLEMER: Lamar Odom og Khloe Kardashian sliter for tiden med å håndtere utroskapsryktene rundt Lamar.
PROBLEMER: Lamar Odom og Khloe Kardashian sliter for tiden med å håndtere utroskapsryktene rundt Lamar.Vis mer

- Barneproblemene ødela sexlivet deres

Khloe Kardashians desperate forsøk på å bli mamma, skal ha blitt svært vanskelig å takle for ektemannen.

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Khloe Kardashian (29) og hennes ektemann, NBA-proffen Lamar Odom (33), har den siste tiden slitt med problemer i ekteskapet, ifølge nettsiden Radaronline.

Problemene skal ha startet, da flere medier i forrige uke skrev at Odom skulle ha hatt en affære med strippersken Jennifer Richardson i over ett år.

Lamar har så langt nektet å kommentere beskyldningene, men gikk til angrep mot paparazzi-fotografene utenfor sitt hus, etter at ryktene ble kjent.

Fruktbarhetsproblemer

Nå hevder en kilde nær Lamar og Khloe at paret lenge har hatt problemer, blant annet på grunn av hennes problemer med å bli gravid.

Det skal ha ført til at sexlivet ble svært lite romantisk.

- Barneproblemene ødela sexlivet deres. Khloe er svært nøye med å ha sex på gunstige tidspunkter, på grunn av sine fruktbarhetsproblemer. Det har ført til at sexlivet deres har blitt klinisk og at romantikken har havnet i baksetet, sier kilden til Radaronline.


Etter at utroskapsryktene ble kjent, skal Khloe ha kastet ut ektemannen fra soverommet, men hun har ikke bedt om noen skilsmisse. Hun skal også ha blitt enda mer bestemt på å bli mamma.

- Hun håper at en baby vil bringe Lamar og henne nærmere hverandre og få han til å slutte med å gå på strippeklubber, sier kilden nær paret.

Verken Lamar eller Khloe har foreløpig uttalt seg om beskyldningene.

LES OGSÅ: Her angriper Lamar fotografene!