Barnefaren snakker ut

Faren til David Banda forstod ikke hva han skrev under på.

STRIDENS KJERNE: 13 måneder gamle David Banda er Madonnas nye sønn. Guttens far hevder han ikke forstod hva han skrev under på. Foto: Barcroft Media
STRIDENS KJERNE: 13 måneder gamle David Banda er Madonnas nye sønn. Guttens far hevder han ikke forstod hva han skrev under på. Foto: Barcroft Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Madonna har fått mye kritikk for adopsjonen av 13-måneder gamle David Banda fra Malawi. Guttens far har imidlertid tatt popstjernen i forsvar etter den harde kritikken fra menneskerettighetforkjempere - nå snur han på flisa.


- Om de hadde sagt til oss at Madonna ville adoptere min sønn og gjøre ham til sin egen sønn, hadde vi aldri gått med på det, sier Yohane Banda til Rauters. Den analfabete 32-åringen hevder nå at han ikke visste hva han skrev under på da han signerte adopsjonspapirene.


- Jeg trodde de skulle undervise og ta vare på sønnen vår slik de gjorde på barnehjemmet. Jeg forstår først nå hva adopsjon betyr, sier guttens far til AP.


- Hvis vi hadde blitt fortalt at hun ville ta til seg barnet som sitt eget, ville vi ikke ha gått med på det, for jeg ser ingen grunn til at jeg skal gi fra meg sønnen min.


Banda plasserte lille David i barnehjem da han var spedbarn, etter at guttens mor døde en uke etter fødselen. Men selv om han ikke er bare glad for at Madonna har adoptert sønnen, ønsker han ikke at han skal returnere til barnehjemmet.


- Vi er takknemlige for at Madonna har reddet ham fra fattigdom og sykdom. Vi ber Herren velsigne henne for hennes menneskekjærlighet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer