Barnefaren hemmelig

Eks-Spice Girl Geri Halliwell er syv måneder på vei med sitt første barn, men holder barnefaren hemmelig.

Publisert
Sist oppdatert

Blir alenemor!


Geri Halliwell (33) poserer strålende med en høygravid mage på forsiden av magasinet Hello!, og prater for første gang om graviditeten. Hvem som er barnets far vil hun ikke si så mye om, annet enn at barnet skal få ha nær kontakt med faren sin om det ønsker det. I følge avisen The Sun er det manusforfatter Sacha Gervasi (39) som er barnefaren.


Geri har allerede bestemt seg for babyens navn. Hvis det blir en jente skal hun hete Stella, og Leonardo om det er en gutt.


Superstjerner er ikke fratatt alminnelige graviditetsplager som vektøkning og hormonforandringer. Geri forteller at hun var fryktelig dårlig de tre første månedene, og at hun har lagt på seg mye over rumpa og puppene.


Geri har de siste månedene gjenopptatt vennskapet med Victoria Beckham (32), og sier hun har fått mye støtte av både henne og de andre eks-krydderjentene gjennom graviditeten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer