- Barnebarnet mitt heter...

Bestefar Donald Trump avslørte navnet til Ivankas nyfødte datter.

STOLT BESTEFAR: Donald Trump er blitt bestefar for tredje gang, og delte villig det ferskeste barnebarnets navn med pressen. Her avbildet i New York i april, ved en annen presseprat-anledning.  Foto: Stella  Pictures
STOLT BESTEFAR: Donald Trump er blitt bestefar for tredje gang, og delte villig det ferskeste barnebarnets navn med pressen. Her avbildet i New York i april, ved en annen presseprat-anledning. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag morgen ble det kjent at sosietetskjendisen og «The Apprentice»-dommeren Ivanka Trump (29) hadde født sin første datter.

Trump og ektemannen, The New York Observer-utgiveren Jared Kushner (30), overlot imidlertid navneavsløringen til bestefar Donald Trump (65), som jo er kjent for sine saftige uttalelser.

- Jeg forlot nettopp sykehuset nå og babyen er helt nydelig. Det går bra med Ivanka, og babyens navn er Arabella Rose - det fikk jeg nettopp vite forresten, sier Trump til «Fox & Friends» ifølge People.

Det tok riktignok ikke lang tid før den nybakte moren annonserte datterens navn selv heller.

«Jared og jeg har det så morsomt med å leke med datteren vår! Arabella Rose er mer enn nydelig. Hun er virkelig en velsignelse» skriver den lykkelige førstegangsfødende på Twitter-profilen sin. 


Finansfyrsten Donald Trump er fra før av bestefar til Kai Madison (4) og Donnie III (2), barna til eldstesønnen Donalt Trump Jr. (33).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte barnets kjønn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer