Barnebarnet er eldre enn yngstedatteren

- Det føles «corny» å ha et barnebarn som er eldre enn yngstedatteren, mener Stig Henrik Hoff.

<strong>FORELDRE:</strong> Stig Henrik Hoff og kona Sølje Bergmann har tre små barn sammen. Fra før har han også døtrene My (22) og Aurora (20). Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Stig Henrik Hoff og kona Sølje Bergmann har tre små barn sammen. Fra før har han også døtrene My (22) og Aurora (20). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Det hersker et herlig, men kontrollert kaos hjemme hos skuespiller Stig Henrik Hoff (46). Barnebarnet Alexandra (3) løper rundt i leiligheten med Stig Henriks datter nummer tre av fem, snart fire år gamle Lily-Maxine.

Alexandra er bare fem måneder yngre enn tanten, men det aldersmessig pussige slektskapsforholdet legger ingen demper på leken. De er likeverdige venninner.

På kjøkkenet sitter Stig Henrik og koser med siste skudd på Hoff-stammen, to måneder gamle Indie-Lucia.

– Alexandra har en tante som ikke kan snakke engang, ler «Hoffer’n», som han kalles.

– Hvordan føles det?

– Jeg føler meg rik. Ikke på gods og gull, men på kjærlighet. Og lykke. Det er helt fantastisk!, sier han til Se og Hør.

Forklaringen på det viltvoksende slektstreet er enkel: I sin første runde ble han en relativt ung tobarnsfar til My (22) og Aurora (20). Så tok forholdet til barnas mor slutt.

Senere falt Stig Henrik hodestups for skuespillerkollega Sølje Bergman (36). Parallelt med at han og Sølje ventet sitt første av nå totalt tre barn, fikk han sjokktelefonen fra den gang så vidt 16 år gamle Aurora:

– Jeg er gravid. Du skal bli bestefar!

– Hvordan reagerte du?

– Vel, jeg satt på en kafé, hadde akkurat kjøpt meg en kaffe. Jeg ble lamslått, forteller han.

Men det tok ikke lang tid før skuespilleren snudde lamslåttheten til glede.

– Pappa da. Du ropte jo «Yes!» i telefonen, skyter nemlig Aurora inn.

Les mer om Auroras tøffe og opprørske oppvekst, og hvordan pappa Hoff fikk henne på rett kjøl i denne ukens utgave av Se og Hør som er i salg nå!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit avbrøt studiene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer