LEI SEG: Finn Olav Odde synes det stikker når barnebarna begynner å gråte fordi Farmen-motstander Olav Harald Ulstein sier stygge ting om bestefaren deres. Foto: Tor Lindseth
LEI SEG: Finn Olav Odde synes det stikker når barnebarna begynner å gråte fordi Farmen-motstander Olav Harald Ulstein sier stygge ting om bestefaren deres. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Barnebarna mine gråter når de ser på «Farmen»

- De skjønner ikke at noen kan si så mange stygge ting om bestefar. Derfor får de ikke lov å se lenger, sier Finn-Olav Odde om «Farmen»-kollega Olavs oppførsel.

Publisert

SEOGHØR.NO: Reaksjonene fra seerne har ikke lat vente på seg etter at Finn Olav Odde (56) ble kalt en ynkelig, og motbydelig mann av «Farmen»-konkurrent Olav Harald Ulstein (51) i søndagens episode av den populære realityserien på TV 2.

Finn-Olav har fått mange telefoner og støtteerklæringer fra både kjente, og ukjente. Særlig reaksjonene fra sin egen familie, har falt ham tungt for brystet.

SLÅR TILBAKE: - Det er første gang på mine 56 år at jeg har fått kjeft på den måten. Og det av en voksen mann også. En voksen mann, som i tillegg er politiker! Jeg synes virkelig han kunne holdt seg for god til dette, sier Finn Olav Odde (t.h), som slo ut Frank Tore Aniksdal (t.v) i søndagens «Farmen».
SLÅR TILBAKE: - Det er første gang på mine 56 år at jeg har fått kjeft på den måten. Og det av en voksen mann også. En voksen mann, som i tillegg er politiker! Jeg synes virkelig han kunne holdt seg for god til dette, sier Finn Olav Odde (t.h), som slo ut Frank Tore Aniksdal (t.v) i søndagens «Farmen». Vis mer

- Barna mine tør ikke lenger å la barnebarna mine se programmet på direkten på grunn av Olav. Adine, min datter i Nord-Norge så episoden sammen med barnebarnet mitt, og veslejenta ble så lei seg at hun begynte å gråte. Hun kunne ikke skjønne at hvorfor Olav sa så mange stygge ting om bestefar, for bestefar er en snill mann, sier Finn-Olav til Seoghør.no.Han synes det er trist at det er gått så langt at barnebarna gråter når de ser bestefar på TV.

- Sønnen min tok det veldig ille, og har bestemt seg for å se episodene før han lot sine egne barn få se. Når man hører at barnebarna reagerer slik, stikker det veldig. Jeg synes det er forferdelig det som er skjedd, utdyper han.

Dropper finalefesten?

Nå er han usikker på om han skal dra på finalefesten når programmet er ferdig på TV, på grunn av Olavs oppførsel.

- Jeg vil ikke reise nedover til finalefesten, for jeg er livredd for at han kommer til å oppføre seg like forferdelig mot kona mi som han har gjort mot meg. Når han kan si mange stygge ting både til meg, så blir han sikkert like ille mot henne. Derfor er jeg i tenkeboksen om jeg skal dra eller ei, forteller han.

Til Seoghør.no ga Olav Harald Ulstein tidligere i uken uttrykk for at hans krasse kommentarer er tatt litt ut av sammenheng.

- Det er nok vanskelig for folk å oppfatte hva som faktisk er bakgrunnen for at jeg sier det jeg sier. Mange tror at jeg sa det jeg sa på grunn av hans valg av tvekamp-gren. Grunnen var heller at han brøt avtaler, noe som kommer dårlig fram i programmet, sier han.

- Hva tenker du om situasjonen nå i ettertid?

- Jeg skulle selvsagt ønske at ting ikke ble tatt ut av sin sammenheng, det hadde helt klart vært det beste for alle parter. Jeg kan ikke si annet enn at hvis han føler det på den måten, da er det bare å beklage.

Men 51-åringen fra Sykkylven står fortsatt for det han sa før tvekampen tok til.

- Finn Olav spilte et spill, tok meg i hånda - men brøt avtalene etterpå. Da må han tåle litt tyn. Men jeg er den første til å beklage hvis han føler som han gjør, selv om han må ta en stor del av skylden selv, sier Olav Harald Ulstein til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg tror aldri jeg klarer å tilgi ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer