FAMILIELYKKE:  Jordan og Peter André har sammen oppdratt barna Junior (4), Tiaamii (2), og Harvey (7). Her er de fotografert under lykkelige omstendigheter, men nå har ekteparet gått hver til sitt. Foto: All Over Press
FAMILIELYKKE: Jordan og Peter André har sammen oppdratt barna Junior (4), Tiaamii (2), og Harvey (7). Her er de fotografert under lykkelige omstendigheter, men nå har ekteparet gått hver til sitt. Foto: All Over PressVis mer

- Barna vet ikke at det er slutt

Peter André og kona har ikke fortalt ungene at de har gått fra hverandre...

SEHER.NO: I mai kom sjokknyheten om at musikeren Peter André (35) og glamourmodellen Katie "Jordan" Price (30) gikk hver til sitt.

Etter bruddet har det foregått en offentlig skittentøysvask mellom "Mysterious Girl"-sangeren og puppemodellen, og de to har brukt media til å slenge dritt om hverandre.

Peter André har aldri lagt skjul på at han har slitt med å komme over eksen, og har tidligere innrømmet at bruddet nærmest tok knekken på han.

I den nyeste nummeret av Fabulous Magazine snakker 35-åringen ut om drittslengingen mellom han og Jordan, og innrømmer at de har valgt å skjule enkelte ting for barna...

- Barna vet faktisk ikke at vi har gjort det slutt. Når jeg leverer de til Katie, sier jeg bare at 'Pappa skal på jobb slik at han kan kjøpe leker til dere'. Og når Katie leverer de til meg, sier jeg at hun bare skal bort på jobb, innrømmer han.

Til magasinet forteller den tidligere popstjernen at han ønsker å beskytte barna, og sier at han i dag ser at bruddet med glamourmodellen kun har gjort ham sterkere.

- Jeg forlot ikke barna. Jeg forlot Katie fordi jeg var nødt til det, sier han. 

Sammen med Jordan har Peter André barna Junior (4), Tiaamii (2) og stesønnen Harvey (7), som Jordan fikk sammen med fotballspilleren Dwight Yorke.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Jordan dumpet til sexy filmrolle

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.